Jelena Đoković samoj sebi čestitala rođendan, pa pomenula ženu koja je prevela Kama Sutru

Jelena Đoković samoj sebi čestitala rođendan, pa pomenula ženu koja je prevela Kama Sutru

Autor: | 17/06/2022

0

Rođendan Jelene Đoković

„Na današnji dan pre 36 godina sam se rodila ja, ali i jedna divna žena koja nije više među nama ‒ Vesna Krmpotić koja je iza sebe ostavila predivne knjige koje sa puno ljubavi, pažnje i zahvalnosti čitam. Inspirisana, nadahnuta i vođena. Divna Vesna“, napisala je Jelena Đoković na Instagramu umesto rođendanske čestitke samoj sebi.

Pročitajte: Kreativni haos iz kog se rađaju najbolje ideje - Zavirite u radnu sobu Jelene Đoković (foto)

Naime, supruga jednog od najboljih tenisera svih vremena danas puni 36 godina, a uz fotografiju pored bazena, male ode životu, dodala je nekoliko stihova poznate hrvatske i jugoslovenske književnice, koja je, izvrsni poznavalac bengalskog jezika, prevela „Kama Sutra“ na naš jezik.

Jelena nije odabrala deo iz čuvene indijske zbirke praktičnih saveta prilikom seksa, već iz Vesninog dela „108x108“.

Pročitajte: Njeno lice više nije isto - Ovako su Novak i Jelena pre 10 godina izgledali na Kanskom festivalu (foto)

Ata Images

 
 

„Ništa ne trebaš činiti, naprotiv, trebaš toliko toga ne činiti. To je tvoj najvažniji posao, tvoja najdinamičnija akcija: ne činiti toliko toga što činiš. Tolike reči koje si izgovarala, čuće se kad zašutiš. Zaustavi korak, zaustavi misao o koraku; zaustavi kretanje, zaustavi želju za kretanjem. I u tišini te zaustavljenosti postani svjesna kako jako, kako odasvud putevi mijenjaju smer - više ne vode od tebe, već k tebi.“

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin