Đoković i na crvenom tepihu zadao zadatak: Svetski teniseri odmerili snage - ko se najbolje obukao u Torinu, a ko najčudnije?

Đoković i na crvenom tepihu zadao zadatak: Svetski teniseri odmerili snage - ko se najbolje obukao u Torinu, a ko najčudnije?

Autor: | 13/11/2023

0

Stil Novaka Đokovića neprikosnoven

Nesalomivi Novak Đoković juče je pobedio Danca Holgera Runea, koji je nakon tri seta u prvom kolu završnog Mastersa u Torinu, morao da pruži ruku boljem od sebe.

Mnogo drame, nerviranja i strepnji bilo je u više od tri sata koliko je trajao meč, Noleta dugo nismo videli da tako izgubi kontrolu, pa je čak u jednom trenutku polomio dva reketa, ali na kraju je došao na red i Danac, čime je Nole definitivno sačuvao prvo mesto na ATP listi do kraja kalendarske godine.

Profimedia

 

Osim tenisu, u italijanskom gradu imali smo prilike da vidimo i stil odevanja sportista na crvenom tepihu, odnosno, pravi modni defile svetskih tenisera i možemo slobodno reći, nepristrasno, naravno, da je Nole i tu postavio visoke standarde i zadao domaći zadatak – kako treba da izgleda sportista visokog ranga.

Stil Novaka Đokovića neprikosnoven

Svetski broj jedan, nosio je čuvenu koledžicu – hit jaknu iz devedesetih koja je doživela pravi bum u poslednje vreme i ponovo postala popularna.

Profimedia

 

Nole je kraljevskoplavu jaknu sa printom krokodila poneo zajedno sa svetlim farmerkama, sve u paketu izgledalo je ležerno, ali sofisticirano i sa dozom elegancije, da li je do jakne ili do stava, procenite sami.

Pročitajte: Rastali smo se, ali ne bih o razlozima... Novak Đoković teška srca potvrdio, počinje novo poglavlje

S druge strane, poraženi Runi nosio je tog dana džins sa širokom crnom duksericom, preko koje je nosio, moramo priznati, fantastičnu crnu jaknu u kombinaciji sa kapom koja mu je dala šik izgled i dozu ekstravagantnosti.

 

 

Danil Medvedev izabrao je nešto slojevitij stil, pa je na sebe obukao belu košulju, preko duks, pa preko debelu zimsku jaknu, a preko svega toga kao šlag na tortu stavio je šal, ipak je zima pred nama i valja se obući slojevito.

Karlos Alkaraz, po uzoru na Noleta, obukao je koledžicu, ali u crvenoj boji koju je upario sa šuškavom crnom trenerkom, a ispod jakne nazirala se bela majica.

Podsetimo, Alkaraz je izjavio da mu je Nole veliki sportski uzor, a čini se da Đoković prilično utiče i na njegov stil.  

Pročitajte: Trenutak kakav svet nije video - Novak ugledao sina Stefana na tribinama, pa zaplakao kao nikad VIDEO

Stefano Cicipas se pojavio sa belim vunenim ogrtačem, odnosno, pončom koji je bio prilično zanimljiv pa je privukao i najviše pažnje okupljenih fanova koji su čekali autograme. 

Aleksander Zverev odlučio se za nešto jednostavniju odevniju kombinaciju, teget jaknu i belu majicu, dok je Janik Siner sa svojim upečatljivim kovrdžama stigao u bež mekanom duksu-džemperu, ispod koga se nazirala bela majica .

 

 

Čiji stil je najbolji, pišite nam u komentarima.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti