Nove ideje za mladenačku tortu

Nove ideje za mladenačku tortu

Autor: | 13/11/2014

0

 

Kad pogledate ove fotke, možda promenite mišljenje o tome kako bi zapravo mladenačka torta trebalo da izgleda…

1. Odlična torta za letnje venčanje, a ono što je neočekivano je da odmah spolja vidite kakav vas sadržaj torte iznutra očekuje.

2. Za prave ljubitelje čokolade! Ne mora torta da bude sva u belom kremu da bi se zvala mladenačkom i da bi bila svečana. Kao što vidite, i potpuno u čokoladnom kremu i ukrašena sa odgovarajućim cvetovima, izgleda savršeno.

3. Na svakom stolu mala mladenačka torta. Potpuno neočekivano! Sve tortice mogu biti različitog izgleda i ukusa, pa tako možete zadovoljiti i sebe ako se dvoumite, a i sve goste koje će prošetati salom restorana u potrazi za odgovarajućim parčetom.

4. Možda jeste klasičan izgled mladenačke torte, ali je zato postolje baš neobično. Napravljeno je tako da koordinira bojama i dizajnom torte.

5. Odaberite citat iz svoje omiljene pesme, knjige ili filma i neka kao ukras bude ispisan na centralnom mestu torte.

6. U trendu je da se pored mladenačke torte na stolu poslažu i najdraži slatkiši mladenaca, a nekima se može čak i torta ukrasiti.

7. Budite kreativni kada je u pitanju oblik torte! Četvrtaste torte izgledaju moderno, a možete se odlučiti čak i za šestougaonu, zatim tortu u obliku latica ili neki potpuno jedinstveni dizajn.

8. Neočekivano u ovom slučaju mladenačke torte je to što se sastoji od više manjih i različitih torti, ali su sve prožete istom temom.

9. Skrenite pažnju na vašu mladenačku tortu još nekim detaljima, bilo da je to okačeno sveže cveće, možda neka tkanina ili posebno osvetljenje.

10. Mladenačka torta može biti i neočekivano mala i savršeno ukrašena, ali se tada repertoar mora upotpuniti nekim drugim pratećim tortama. Takođe, može biti i neočekivano visoka torta sa više od četiri sprata.

Izvor: theknot.com

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još