Jana Milić-Ilić: Spremna za nove životne izazove

Jana Milić-Ilić: Spremna za nove životne izazove

Autor: | 20/09/2012

0

Privlačna srpska glumica mlađe generacije, Jana Milić-Ilić, koja je hrvatsku publiku potpuno osvojila ulogom Lejle u tamošnjoj televizijskoj noveli „Larin izbor“, nedavno je imala dva povoda za slavlje. Jedan je bio novi poslovni uspeh, potpisivanje ugovora za novu sezonu snimanja hrvatske hit-serije,a razlog za radost imala je i zbog  prve godišnjice braka sa televizijskim producentom Mišom Ilićem, sa kojim se prošlog leta venčala u najvećoj tajnosti.
Beograđanka magičnog pogleda, koja igra jednu od uloga u filmskom ostvarenju „Dr Rej i đavoli“, reditelja Dinka Tucakovića, nedavno je potpisala novi ugovor sa producentima jedne od najpopularnijih serija u bivšim republikama, nekada zajedničke domovine.
U razgovoru za magazin „Hello!“, umetnica koja je nedavno provela odmor sa suprugom, najpre govori o nastavku snimanja serije u Hrvatskoj.
- Potpisala sam ugovor za novu sezonu serije „Larin izbor“ i raduje me uspeh koji je ona postigla. Prodata je u šesnaest zemalja i ponosna sam sto sam deo tog projekta. Uložili smo mnogo truda i rada u snimanje i prezadovoljna sam postignutim. Čeka me naporna godina, i mnogo putovanja. Kao i prošle godine, živeću na relaciji Srbija-Hrvatska, ali naravno da neću da zapustim pozorišne predstave u kojima igram, kao i ostale projekte u Beogradu. Dobro sam organizovana. Inače, serija oduzima puno vremena. Nove projekte koje bih mogla da ukolpim u slobodno vreme pažljivo razmatram i procenjujem da li bi to trebalo uopšte da se radi. Želim da sve što radim bude kvalitetno, da dolazim odmorna na snimanja i da ne prihvatam projekte tek da bi se reklo kako radim tri stvari u isto vreme. Zadovoljna sam što mi život izgleda ovako, posebno jer znam kojih problema ima u pozorištu - kaže poznata tridesetjednogodišnjakinja, koja je dve godine starijem televizijskom producentu sudbonosno "da“ izgovorila u krugu porodice i najbližih prijatelja. Brak sa Mišom Ilićem, producentom emisije „Ja imam talenat“, odlično funkcioniše, iako su supružnici često razdvojeni zbog poslova koje obavljaju.
- Moj suprug mnogo radi,vredan je i odgovoran u svom poslu. Emisija „Ja imam talenat“ jedan je od projekata na kojima trenutno radi. Ponosna sam na njega. Oboje mnogo radimo,česta putovanja i veliki broj obaveza deo su i njegovog i mog posla, ali uvek imamo i nađemo vremena jedno za drugo. Kada dvoje ljudi imaju skladan odnos,ništa ne predstavlja problem- kaže umetnica fatalnog pogleda, koja je nedavno sa suprugom provela dvadeset dana na odmoru.
- Veći deo leta je bio radan,a kada smo završili sa obavezama, uživali smo u odmoru na Adi Bojani, u Crnoj Gori. U jednom trenutku sam morala da otputujem na tri dana na snimanje u Split, ali po mom povratku nastavili smo sa uživanjem na letovanju. Bilo nam je prelepo. Ne postoji ništa lepše nego more, pesak, sunce i najvoljenija osoba na celom svetu- zaljubljeno govori Jana, koja je tokom odmora sa Mišom proslavila godinu dana bračne sreće.
- Taj dan smo proveli zajedno, uveče smo izašli na večeru. Uživali smo sami u lepom restoranu, a potom smo se našli sa društvom u kafiću. Bilo je predivno - kaže glumica, koja je svesna da će joj snimanje nove sezone serije u Hrvatskoj biti teško, jer joj predstoji odvojenost od srupuga.
- Znam da će mi biti teško. Nekada se i u Beogradu manje viđamo zbog Mišinih obaveza, a moja serija dodatno otežava situaciju. Ipak, uvek nekako nađemo rešenje. Nadam se da će posle završetka drugog dela serije „Larin izbor“ uslediti malo mirniji period, čemu se unapred radujem.

Tekst: Nadežda Jokić
Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin