Sintija Nikson: Drastična promena imidža

Sintija Nikson: Drastična promena imidža

Autor: | 24/01/2012

0

Holivudska glumica Sintija Nikson najpoznatija po ulozi crvenokose Mirande Hobs u seriji i filmu "Seks i grad", iznenadila je gledaoce šou programa "Live with Kelly" pojavivši se potpuno ćelava. Četrdesetpetogodišnja glumica igra ulogu profesorke poezije obolele od raka Vivijan Biring u novoj predstavi "Wit" u njujorškom "Samuel J. Friedman" pozorištu, zbog koje je obrijala svoj zaštitni znak - vatrenocrvenu kosu.
- Mislila sam da ću se rešiti frke kad to obavimo, ali moram je brijati svaki dan. Bila sam znatiželjna kako će ispasti, ali mislim da neću ovaj stil zadržati dugo - veselo je rekla Sintija.

Glumici verovatno ne bi ništa bilo teško da uradi za ovu ulogu, jer joj je vrlo bliska. Sintija je 2006. godine, tokom rutinskog mamograma otkrila rak dojke u ranoj fazi. Glumica je prošla radijaciju, ali je izbegla hemoterapiju i nastavila da pije lekove.
- Ona je u vrhu, što se tiče njene profesije. Profesorka je poezije 17. veka, najbolja je i ona to zna, a kada dobije jako lošu dijagnozu raka i uhvati se u koštac sa svim. U procesu lečenja, Vivijen nauči puno toga o sebi - rekla je Sintija o liku koji glumi.

Sintija, koja je verena sa Kristin Marinoni, takođe je izjavila da je homoseksualnost stvar njenog izbora, čime je naljutila mnoge organizacije koje se bore za prava homoseksualaca.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti