Horoskop do 24. juna: Blizanci osvajaju energijom, Lavovi su spremni za romansu, a ovaj znak prolazi kroz iglene uši

Horoskop do 24. juna: Blizanci osvajaju energijom, Lavovi su spremni za romansu, a ovaj znak prolazi kroz iglene uši

Autor: | 17/06/2024

0

Nedeljni horoskop do 24. juna 2024. godine

Ovan

Iznenadne promene na poslovnoj sceni deluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtevaju koncentraciju kako biste se na vreme prilagođavali u odnosu na očekivanja. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete koji vas prate, ali sve je moguće.

Sreća u emotivnom životu proističe iz unutrašnje potrebe da se sve lepe misli i topla osećanja uvek dele ili razmenjuju sa bliskom osobom.

Chris Hardy/Unsplash

 

Bik

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete i na zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima. Ne bi trebalo da se opterećujete novčanim pitanjima, uskoro ćete rešiti i te dileme.

Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promenite svoje odluke.

Pročitajte: Ako želite bebu, ovo su najbolji datumi za trudnoću do kraja 2024. godine

Blizanci

Energični ste i saradnicima postavljate nove zahteve u očekivanju da sve teče po vašim procenama. Ipak, preteranim isticanjem ličnih zahteva pobuđujete različite komentare. Potrebno je da imate široke vidike.

Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, jer sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls koji vas vodi ka emotivnom zbližavanju sa partnerom. Oslonite se na svoje skrivene adute.

Photo by Aaron Burden on Unsplash

 

Rak

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju da se dodatno angažujete i dileme koje ćete morati da rešavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite na vreme savet prilikom finansijskih procena i ulaganja.

Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost i pojačava nervozu. Ponekad umete bespotrebno da umišljate stvari koje drugi ne vide ili da ih preuveličavate.

Lav

U sjajnoj ste formi i sa velikim optimizmom prilazite svakoj temi koju predlažu saradnici. Zahvaljujući pouzdanim informacijama koje dobijate sada možete da planirate niz zajedničkih akivnosti koje će vam uskoro doneti dobre rezultate.

Ispunjeni ste romantičnim mislima i dobrim raspoloženjem. Ulepšajte svoj intimni život tako što ćete delovati inspirativno na voljenu osobu.

Devica

Neko vam daje korisne sugestije koje možete da primenite prilikom rešavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate stvaralački impuls sa zajedničkim interesima kako biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenjima ili iskustvu.

Preispitujete odnos sa bliskom osobom u želji da se bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz potpuno nepoznatih razloga.

Shutterstock

 

Nedeljni horoskop do 24. juna 2024. godine

Vaga

Potrudite se da uspešno sprovedete sve vaše ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi.

U ljubavnom odnosu, nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili da menjate tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

Škorpija

Možda sve informacije kojima raspolažete ne predstavljaju uvek pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni veće poslovne afirmacije.

Prolazite kroz fazu punu oscilacija, skloni ste čestim promenama u ponašanju ili raspoloženju. Povremeno vam je teško da uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete sa bliskom osobom.

Strelac

Ambiciozni ste i svima jasno dajete do znanja da ne želite da vam se neko suprotstavlja po bilo kojoj osnovi. Pažljivo procenite situacije koje zahtevaju neki vid rizika ili veće ulaganje novca.

Neophodni su vam porodična harmonija i nečije prisustvo kako biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i priliv kreativne energije. Partner ume lako da vas podstakne na pozitivne reakcije i izlive emocija.

lood goosen / pexels

 

Jarac

Aktivno učestvujete u raznim pregovorima i pokrećete inicijativu kad god postoje dobri uslovi za neku vrstu uspeha ili dobitka. Ne obazirete se mnogo na nečije komentare, posebno kada oni nisu u skladu sa vašim osnovnim opredeljenjima.

Partner na vas deluje vrlo inspirativno i navodi vas na slobodnije izražavanje. Ponekad na vrlo jednostavan način umete da se uskladite sa voljenom osobom, bez posebne priče ili ubeđivanja.

Vodolija

Situacija oko vas je promenljiva i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite proverenih pravila i da izbegavate rizik. Odložite naporne obaveze dok se ne steknu bolji uslovi.

Obradovaće vas postupak bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih slatkih snova. Prepustite se osećanjima.

Pročitajte: Veliki horoskop za jun - Bikove čeka profit, Device žele novu romansu, a ovaj znak neka bude naročito oprezan

Ribe

Imate dobar predosećaj, uspeh je na dohvat ruke. Najviše će vas obradovati poboljšanje finansijske situacije. Ne samo da imate dobre poslovne procene, već dobijate i nove pristalice.

Osećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici i rado prihvatate različite izazove. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem.

Nedeljni horoskop preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti