Retrogradni Merkur urnisaće ova četiri horoskopska znaka, izdržite do 25. aprila

Retrogradni Merkur urnisaće ova četiri horoskopska znaka, izdržite do 25. aprila

Autor: | 05/04/2024

0

Počeo je astrološki najizazovniji period u godini – retrogradni Merkur.

Ovaj period, koji će trajati do 25. aprila, poznat je po svojoj sposobnosti da unese pometnju u komunikaciju, odnose i finansije, ali će neki horoskopski znaci osetiti njegov uticaj jače od drugih.

Ovan

Kao domaćin retrogradnog Merkura, Ovan će osetiti direktan uticaj. Očekujte nesporazume i frustracije u komunikaciji, što može dovesti do sukoba u ličnim i profesionalnim odnosima. Savetuje se da još jednom proverite sve informacije i budete strpljivi u razgovoru.

Shutterstock

 

Rak

Za Rakove ovaj period može doneti izazove u odnosima u kući i porodici. Stare nesuglasice mogu isplivati na površinu, što zahteva vašu pažnju i rešenje. Ključ je u otvorenoj i iskrenoj komunikaciji, bez pretpostavki.

Vaga

Za Vage, retrogradni Merkur u Ovnu može uticati na partnerstva, bilo da se radi o poslovnim ili ljubavnim odnosima. Nesporazumi i odlaganja mogu stvoriti napetost, pa je važno da ostanete smireni i ne donosite prenagljene odluke, piše Index.hr.

Pročitajte: Detaljan horoskop do 8. aprila - Device mnogo rizikuju, Vage spremne za svađu, a ovaj znak gubi sve do dinara!

Jarac

Jarčeve čekaju izazovi u karijeri. Projekat na kojem radite može doživeti neočekivane obrte ili neuspehe. Komunikacija sa nadređenima i kolegama zahtevaće dodatnu pažnju.

Ostanite organizovani i spremni za promene planova.

Za sve znakove Zodijaka, ključno je zapamtiti da retrogradni Merkur nije samo period izazova već i prilika da se preispitaju i isprave greške iz prošlosti.

Shutterstock

 

Ovo može biti vreme intenzivnog ličnog rasta ako se fokusirate na unutrašnji rad umesto na borbu sa spoljnim okolnostima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti