Karma ne spava, vežite se! Mlad mesec u Strelcu donosi sudbinske promene ovim znakovima

Karma ne spava, vežite se! Mlad mesec u Strelcu donosi sudbinske promene ovim znakovima

Autor: | 09/12/2023

0

Mlad mesec u Strelcu donosi sudbinsku ljubav 

Poslednji mlad mesec 2023. godine može zauvek da promeni život nekolicini znakova Zodijaka, jer se dešava u konjunkciji sa Marsom! To znači da će karmički zadaci budućnosti biti rešeni sredinom decembra – vežite pojaseve!

Karma ne spava! Kada izgleda da ništa novo neće doći u vaš život, planete će sigurno poslati apsolutno neverovatne događaje. Upravo to nas očekuje 13. decembra na mladom mesecu u Strelcu, koji će se desiti konjukcijom Sunca, Meseca i Marsa.

Shutterstock

 

Važno je da je Mars dispozitor (predajnik) energije čvora budućnosti u Ovnu, stvarajući aktivnu i vatrenu atmosferu brzih, iznenadnih događaja.

Pored toga, Mars simbolizuje muškarce, pa se u životu mnogih žena može pojaviti novi partner - mlad mesec uvek donosi početak novog ciklusa u životu.

Blizanci

Mlad mesec dešava se u vašem sektoru veza, što znači da biste iznenada mogli da imate novog partnera.

Štaviše, situacija se može desiti na putovanju, ili ćete ga upoznati preko društvenih mreža, ili sajtova za upoznavanje.

Pročitajte: Dešava se jednom u 60 godina! Ovaj horoskopski znak u 2024. godini dobija sudbinski džekpot

Budite sigurni da je ova osoba vaš karmički partner jer Mars kontroliše čvor buduće karme, a 2024. godine vaša zajednica bi mogla da postane zvanična.

Lav

Mlad mesec se javlja u vašem ljubavnom sektoru, što znači da na njihovu inicijativu možete upoznati novu osobu.

Uzgred, to može biti stranac, nastavnik, advokat ili osoba sa nekom ozbiljnom titulom - Mars vlada sektorom uspeha u vašoj tabeli.

Mlad mesec u Strelcu donosi sudbinsku ljubav 

Budite sigurni da će se romansa brzo razvijati, pošto je mlad mesec 13. decembra / decembra u promenljivom znaku Strelca – moraćete brzo da se prilagodite okolnostima i predlozima partnera.

Strelac

Ovo su vaš mlad mesec i vaša pravila! Bićete toliko privlačni da će vam univerzum sigurno poslati blistavu i iznenadnu ljubav. vašem znaku će se 13. decembra pridružiti Mesec, Sunce i Mars, dok će čvor budućnosti biti u ljubavnom sektoru!

Vrlo je verovatno da možete doživeti ozbiljan intenzitet strasti jer Mesec u vašoj karti vlada sektorom seksualnosti - pripremite se za buran i sladak period.

Photo by Tim Gouw on Unsplash

 

Vaga

Na mlad mesec 13. decembra biće veza između vladara sektora vašeg partnera u sektoru putovanja – ljubav možete upoznati na službenom putu, treningu ili uz pomoć rođaka.

Budite otvoreni, jer vaši odnosi imaju veliku pažnju univerzuma tokom decembra, prenosi Atma.hr.

Mars će u vaš život unositi zanimljive ljude do kraja 2023. godine, ali očekujte najznačajniji događaj sredinom meseca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti