Ljubavna karta do kraja marta: Rakovi na iskušenju, Lavovi oprezni, a ovaj znak pronaći će osobu iz svojih snova

Ljubavna karta do kraja marta: Rakovi na iskušenju, Lavovi oprezni, a ovaj znak pronaći će osobu iz svojih snova

Autor: | 24/03/2024

0

Ljubavni horoskop za 24. mart

Ovan

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Potrudite se da shvatite šta voljena osoba pokušava da vam kaže, jer tako nećete upadati u neprijatne situacije. Romantični ste i želite da stvorite prijatnu atmosferu u svojoj okolini.

Slobodni Ovnovi su u ovom periodu preterano napadni, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan. Izlazite češće, na mestima zabave mogli biste upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, najviše zavisi od vas.

Shutterstock

 

Bik

Vaš ljubavni život ovih dana cveta. Ali, ovo je takođe i povoljan period za samoanalizu i istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumeti.

Neki od vas će biti usmereni na spiritualne ili kulturološke teme, na otkrivanje istine i sveta. Možda će razmišljati o ljubavima koje su daleko, ili su nedostupne, o priči sa nekim ko živi na drugom kraju sveta, ili jednostavno, o nekom romantičnom putovanju.

Pročitajte: Čuveni astrolog predviđa - Samo dva horoskopska znaka na proleće prati božanska sreća

Blizanci

Lepo se osećate u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između vas i voljene osobe uvek predstavlja lepši deo stvarnosti. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju.

Slobodni se rado odazivaju na razne pozive i sjajno koriste svoj šarm u osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Prijaće vam jedno neobično poznanstvo.

Shutterstock

 

Rak

Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu upoznati nekog ko će vas bukvalno ostaviti bez daha. Zbog razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu mogući su problemi na početku jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim i agresivnim nametanjem svojih stavova.

Pazite samo da takvim ponašanjem tu osobu ne oterate pre nego što bilo šta sa njom započnete. Srećom, zvezde su na vašoj strani, pa kada malo smanjite doživljaj sve će se harmonizovati, a vi ćete imate utisak kao da živite u bajci.

Ako ste u vezi, moraćete da balansirate između partnera i roditelja, jer neće biti zadovoljni vašim izborom. Pritisak i obaveze mnogima će delovati neizdrživo. Ne brinite, i to će proći. Ne donosite ishitrene odluke.

Lav

Malo ste napeti ovih dana, osećate pritisak i iritira vas partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da ga proveravate, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje vas udaljavaju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu.

Ukoliko ste slobodni, neko će vas šarmirati atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Izuzetno vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja je u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete ili da postavljate stroge uslove.

Devica

Ovo je period kada imate lošu komunikaciju sa partnerom. Trenutno ste ranjivi, pa prepustite partneru da kreira zajednički život. Potrudite se da uživate maksimalno u privilegijama koje dobijate od voljene osobe, porodice i prijatelja.

Ovih dana nema mnogo nade da ćete naći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterijume, ali ne brinite, kriza je kratkog daha. Uskoro vas očekuje novo i uzbudljivo poznanstvo koje obećava.

Shutterstock

 

Ljubavni horoskop za 24. mart

Vaga

Preplavljeni ste različitim emocijama, sve što ima ljubavni predznak privlači vam pažnju. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera. Ipak, ne preterujte.

Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem. Mnoge stvari postaju dostižne, a do izražaja dolaze i vaše zavodničke sposobnosti, okolina neće moći da vam odoli. Nema razloga da sumnjate u sebe.

Škorpija

Povezanost s voljenom osobom biće veoma jaka narednih dana, čak ćete se baviti i nekim neobičnim temama. Razmenjivaćete ideje o svemu i svačemu, to će vas oboje ispunjavati.

Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova. Možda će je upoznati na mestu gde bi to najmanje mogli da očekuju, a ako ne budu imali sreće, već u narednom periodu ukazaće se nova prilika.

Strelac

Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku kada je emotvni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa tim sačekate i da ostavite stvari kakve trenutno jesu. Zvezde vam nisu dovoljno naklonjene, zbog čega je moguće da planovi krenu lošim putem, pa se neće ostvariti ono što želite.

Malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja biće vam neophodno i ako ste singl, a želite da promenite emotivni status.

Pročitajte: Samo oni mogu da ostvare sve vaše ljubavne snove - Ovo su najromantičniji horoskopski znakovi

Jarac

Zahvalite svom partneru za sve što čini za vas tako što ćete mu pružiti maksimalnu pažnju. Bićete nestalni u ovom periodu i neće vas držati mesto. Kuću sada osećate kao teskobu i težite ka konkretnim promenama.

Za slobodne osobe ovo je idealan trenutak za nova poznanstva. Dobro znate kako da sve svoje kvalitete iskoristite na pravi način, a lako ćete prepoznati signale potencijalnih partnera kada vam se ukažu.

Shutterstock

 

Vodolija

Ako ste u stabilnoj vezi partner će predložiti neke nove ideje koje ima u vidu već duže vreme. Pokušajte da saslušate o čemu se radi. Krajem ovog perioda mogući su nesporazumi ili ljubomora, pripazite se. Ne ulazite bez potrebe u probleme i ne izazivajte nepotrebnu sumnju.

Potrebna vam je promena u svakom smislu, naročito u emotivnom ako ste i dalje sami. Moguća su nova poznanstva, iskoristite svoje potencijale. Posvetite se malo i svojoj porodici, jer ona je uvek tu, ma koliko bila nesavršena.

Ribe

Skloni ste čestim promenama raspoloženja i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da se izgube romantika i nežnost.

Zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite neki poseban gest ako želite da joj se približite, rizik se često isplati. 

Ljubavni horoskop za 24. mart preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti