Bogdana Rodić sa prijateljicama, sestrama i Anastasijom Ražnatović slavi devojačko veče! (video)

Bogdana Rodić sa prijateljicama, sestrama i Anastasijom Ražnatović slavi devojačko veče! (video)

Autor: | 13/11/2019

0

Devojačko veče i zabava do jutra za Bogdanu Rodić, verenicu Veljka Ražnatovića je započela. Društvo joj prave kuma, sestre, prijateljice, ali i Anastasija Ražnatović, iako se spekulisalo da zbog obaveza neće moći da dođe na zabavu.

Parti koju organizuju deset dana pred svadbu, biće u jednoj luksuznoj vili na Zvezdari, a kako je Alo! pisao, na žurki će biti najbliže sestre i prijateljice buduće snajke Cece Ražnatović.

 

Bogdanino devojačko veče organizovala je buduća kuma Tamara, sestre Nataša i Bojana, a devojke su za žurku izdvojile 5.000 evra.

- Kada su sestre i najbolje drugarice saznale da je Bogdana trudna i da će svadba biti 24. novembra, odmah su počele da prave planove za devojačko veče. Konsultovale su se sa njom o osnovnim detaljima u vezi sa žurkom, a ona im je striktno naglasila da ne želi da proslava bude u noćnom klubu ili fensi restoranu zbog zagušljivog prostora i drugih ljudi, zbog kojih ne bi imale privatnost. Bogdana je tražila da proslava bude mala i da budu pozvane samo najbliže prijateljice i tako će i biti - rekao je izvor blizak budućoj Cecinoj snajki za Alo!.

Kao u romantičnim američkim filmovima, devojke su iznajmile ogromnu limuzinu, tu je muzika, šampanjac i pregršt smeha, a buduća gospođa Ražnatović je u ružičastom, s velom i tijarom na glavi.

I Anastasija se potrudila da te momente zabeleži i podeli prko svog Instagram storija, a mi vam donosimo deo te atmosfere iz limuzine, a na sledećoj strani možete videti kako se zabava nastavila u vili...

Sestra Nataša je pokazala i delić partija u vili koju su iznajmile, tako da se devojke ludo zabavljaju, pogledajte na sledećoj strani kako izgleda početak žurke!

 

Tu je muzika, šampanjac, baloni, fino posluženje i živa muzika, kao i pregršt smeha, a buduća gospođa Ražnatović je u ružičastom, s velom i tijarom na glavi.

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti