Prepolovila se: Da li je moguće da je Adel smršala ovoliko?

Prepolovila se: Da li je moguće da je Adel smršala ovoliko?

Autor: | 05/01/2020

0

Adel smršala toliko da je neprepoznatljiva, njene nove fotografije napravile buru na društvenim mrežama. Fanovi zabrinuti za njeno zdravlje

Od kako se razvela i okrenula novi list, Adel se bacila na vežbanje i dijetu, ali izgleda da je malo preterala i otišla u drugu krajnost

Instagramom i Tviterom su počele da kruže fotografije britanske pevačice Adel na kojima je gotovo neprepoznatljiva.

Nakon razvoda, krenula je na rigoroznu dijetu i zahvaljujući reformer pilatesu, sirtfood dijeti, kao i izbacivanju šećera, smršala je čak 20 kilograma. Osim što odlično izgleda, čini se da se Adel i odlično zabavlja.

Adel smršala zbog stresa?

U komentarima se ubrzo razvila prava rasprava, a fanovi su se podelili na one koji tvrde da Adel ima pravo da izgleda kako želi i one koji su mišljenja da je otišla predaleko u mršavljenju.

“Izgleda sjajno”, “Kladim se da je bila na dijeti kako bi došla na svoju idealnu težinu što je odlično za nju, ali mi nismo navikli da je vidimo  ovakvu zato nam je to toliki šok. Mislim da ne bismo trebali da se brinemo, ona zna šta radi”,

https://www.instagram.com/p/B68nz1wovff/

“Da li je to zaista Adel? Šokantno”, “Ovo je skroz druga osoba”, “Nadam se da je ok i da tako izgleda samo zbog krivog ugla”, “Pre je izgledala bolje. To je sve što ću da kažem”, samo su neke od brojnih reakcija.

https://www.instagram.com/p/B68hnEHlnn9/

Adel se pre par meseci razvela od Sajmona Koncekog s kojim je bila u vezi od 2011. godine. Sam razvod je bio vrlo buran, pa mnogi nagađaju da je i stres pridoneo naglom gubitku kilograma.

Adel smršala i uplovila u vezu sa Harijem Stajlsom?

Ipak, ono što je svima palo u oči dok su gledali fotografije gde je Adel smršala do neprepoznatljivosti je marama oko njenog vrata.

Fotografi su je snimili kako uživa na karipskom ostrvu Angvila, ali nije bila sama. Zabavljala se u društvu druge velike zvezde Harija Stajlsa, pa su svetski mediji počeli da šuškaju da među njima možda ima i nešto više od prijateljstva.

Adel je na plaži izgledala opušteno i lepo, obučena u lepršavu haljinu koja otkriva noge i dekolte, ali nimalo vulgarno, nego potpuno ležerno. Čini se da je dobro raspoložena i nasmejana, a njenom ležernom izgledu doprinosi i to što ne nosi teški mejkap, nego njeno lice izgleda čisto i zdravo.

https://www.instagram.com/p/B66nMM5h9G7/

Ubrzo su krenule spekulacije da su dvoje sjajnih izvođača u vezi i da je Adel smršala zbog želje da izgleda bolje i zgodnije, jer ju je ljubav na to pokrenula.

Ipak, najverovatnije se radi o saradnji dvoje prijatelja i mogućem zajedničkom projektu, mada se ni jedno od njih dvoje nije izjašnjavalo povodom "ljubavnog trača".

https://www.instagram.com/p/B68rwEwFfB1/

Iako se mnogima ova drastična promena izgleda nije dopala, nama se čini da Adel uživa bez obzira na razlog zbog kojeg je smršala.

Ako je suditi po najnovijim objavama, ona je najzad pronašla ravnotežu u ishrani i životu i najzad uspela da se izbori s viškom kilograma koji ju je mučio godinama.

Šta vi kažete?

Adel je lepša...

...Mršava, sada se tek vidi koliko je lepa i mlada
...Punija, sada ne liči na sebe, kao kostur je

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

https://www.instagram.com/p/B6bUG27gnWs/

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti