Snežana Đurišić otkriva kako je smršala više od 20 kilograma: Imam samo jedan porok

Snežana Đurišić otkriva kako je smršala više od 20 kilograma: Imam samo jedan porok

Autor: | 05/01/2021

0

Dijeta Snežane Đurišić više nije tajna. Pevačica je za kratko vreme izgubila više od 20 kilograma, a sada je otkrila i kako joj je to pošlo za rukom.

- Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike. Redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli – govori kroz osmeh pevačica, koja nema pomoć nutricioniste.

Pročitajte: Lepih vesti nikad dosta - Snežana Đurišić otkrila da li se uskoro udaje

foto: ATA Images

- Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obozavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine – rekla je za "Blic" Snežana koja je ranijih godina konzumirala cigarete, ali se te loše navike oslobodila.

- Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan - iskrena je pevačica.

Pročitajte: Snežana Đurišić i Vanja Milošević - Subotnje veče rezervisano za ljubav (foto)

foto: Mirko Tabašević

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs MIrko Tabašević; ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još