Otkriveno kako je britanska pevačica Adel smršala više od 20 kilograma!

Otkriveno kako je britanska pevačica Adel smršala više od 20 kilograma!

Autor: | 08/01/2020

0

Pevačica Adel je u kratkom roku izgubila više od 20 kilograma. Zbog svog novog, vidno mršavijeg izgleda zabrinula obožavaoce, a njeni bliski prijatelji sada otkrivaju medijima kako joj je sve to pošlo za rukom.

Ono što se mnogima čini kao nedostižan san i neverovatan uspeh, pevačica Adel učinila je praktično 'preko noći'. Za svega nekoliko meseci od razvoda, britanska muzička ikona transformisala se, a njene najnovije fotografije s egzotičnog odmora sve su izbezumile.

Bliska prijateljica 31-godišnje pevačice sada za magazin The Sun otkriva kako je uspela u svom naumu da izgubi višak kilograma.

Ovo nije bio ni malo lak zadatak, jer pevačica Adel vodi bitku s viškom kilograma već dugi niz godina.

Ceo proces započeo je na leto 2019. kada je Adel angažovala jednog od najboljih privatnih trenera na svetu. Trener Dalton Vong koji inače radi s velikim holivudskim zvezdama da bi ih pripremio na filmske transformacije koje zahtevaju uloge, ovog puta se posvetio pevačici Adel.

Pevačica Adel je trenirala s ličnim trenerima u okrilju svog doma

Sem toga Adel je angažovala i trenera Džoa Viksa koji je s njom radio kada Vong nije mogao.

- Adel je predano i naporno vežbala mesecima. U tajnosti je u svom domu radila na sebi i svom izgledu. Ona je tip osobe koja ne voli da vežba pred drugima, u velikim grupama i u javnim teretanama. Zato je trenere angažovala kod kuće. Isto tako vežbala je prateći razne videe na online kanalima. Napredak je itekako vidljiv. Postigla ga je u svega šest meseci - ispričala je jedna od prijateljica.

Ovakva odluka mnoge je začudila, a neki su se čak zabrinuli da nešto zdravstveno nije uredu s pevačicom zbog tolikog gubitka na kilaži. Naime, Adel je u javnosti nekoliko puta progovarala o svojoj težini i punašnijoj figuri.

Pevačica Adel je pre bila u skladu sa svojim viškom kilograma, šta je bio okidač za dijetu?

Uvek je davala do znanja da njen izgled nema veze s njenom uspešnom muzičkom karijerom, isto kao što nije dozvoljavala producentima da joj uslovljavaju gubitak kilograma za probijanje na scenu.

Ali ono što mnogi nisu znali do sada je i to da je pevačica Adel na početku transformacije najveću podršku dobila od supruge Robija Vilijamsa, Ajde.

Ajda je upoznala Adel sa instruktorkom pilatesa, Kamilom Gudis koja je inače sarađivala sa bračnim parom Vilijams u njihovom domu Los Anđelesu.

Adel nije ljubitelj vežbanja, ali je promenila ishranu u potpunosti

Brazilka Kamila je za The Sun otkrila da pevačica Adel nije neko ko voli da vežba, naprotiv, mrzela je treninge, te da je za njenu transformaciju 90 odsto zaslužna dijeta.

- Trenirala sam dugo s Ajdom, te se ispostavilo da su ona i Adel dobre prijateljice. Tako smo i započele saradnju kada je bila kod njih jednom prilikom u Los Anđelesu - rekla je Kamila.

- Ne verujem da Adel voli da vežba prefiše ali znam da je promenila životne navike i da je za njen izgled 90 odsto zaslužna dijeta.

Fitnes trener Kamila radi s mnogobrojnim zvezdama uLos Anđelesu, ali i kao životni konsultant.

Napomenula je da pevačica Adel nije trenutno jedna od njenih klijentkinja, ali veruje da je tajna u velikom gubitku kilograma izbacivanje brze hrane iz jelovnika, šećera i gaziranih pića.

- Zdravo izbalansirana dijeta, unošenje manje kalorija dnevno i trošenje više energije uz odgovarajući trening dovodi do ovakvih rezultata -  napomenula je.

Pevačica Adel je pokazala svoju novu figuru s velikim gubitkom kilograma na božićnom odmoru koji je provela na Karibima u društvu Harija Stajlsa i Džejmsa Kordena.

https://www.instagram.com/p/B4A3cg4ASSV/

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Profimedia