Trenutak slabosti: Anđelina pozvala Dženifer da bi joj rekla samo jednu stvar

Trenutak slabosti: Anđelina pozvala Dženifer da bi joj rekla samo jednu stvar

Autor: | 29/01/2020

0

Anđelina pozvala Dženifer i na telefonskoj sekretarici joj ostavila poruku neprijatnog sadržaja

Jedini događaj koji po interesovanju i pažnji javnosti može da parira "Megzitu", odnosno istupanju princa Harija i Megan Markl iz britanske kraljevske porodice, je ponovni susret bivših supružnika Dženifer Aniston i Breda Pita na dodeli SAG nagrada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @avobaliismyname on Jan 29, 2020 at 8:22am PST


Analiza njihovih pogleda i dodira kada su se susreli oči u oči pred objektivima budnih fotoreportera, nakon punih 15 godina, otkrila je da među njima i dalje ima ljubavi i strasti, pa njihovi obožavaoci iščekuju pomirenje. Ipak, nisu svi na strani pomirenja, jer, ne zaboravimo da je holivudski star ostavio Dženifer zbog, takođe sada već bivše supruge, Anđeline Džoli.

Dodir, topao pogled i zagrljaj bivših supružnika: Bred i Dženifer oči u oči posle toliko godina

Kako je poznato da je Anđa jako posesivna, pa se govorilo da je Bredu tokom braka zabranjivala monoge stvari, kao što su izlasci sa prijateljima, mnogi su strahovali kako je ona podnela ovaj susret bivših supružnika.

Džordž Kluni ima tajni zadatak: Želi da ponovo spoji Breda Pita i Dženifer Aniston?

Kako pišu strani mediji, Anđelina je bila toliko besna da je navodno pozvala Dženifer, i to u alkoholisanom stanju. Navodi se kako je poruka koju joj je ostavila ni malo ugodna. Navodno je upozoravala na ponašanje Breda Pita i naglasila da on ne može da bude veran.

– Kazala joj je da je Bred već sada vara i da se nikada neće promeniti – tvrdi izvor, a poruka je, kako se navodi, bila ostavljena na telefonskoj sekretarici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie/Анджелина Джоли (@angellinajolievoight) on Jan 29, 2020 at 8:47am PST

 – Dženifer joj ne veruje. Njih dve su već imale sukobe. Jedino što je njoj u mislima jeste to koliko je tužno to što njena deca moraju da je gledaju u tom izdanju – tvrdi pomenuti izvor.

Bred otkrio hoće li mu Dženifer biti pratilja na dodeli Oskara

Na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari novinari nisu odoleli a da ne pitaju Bred Pita da li planira da povede Dženifer Aniston na ceremoniju dodele Oskara koja se održava sledećeg meseca.  On se na tom prvo nasmejao,  a potom i priznao da nema pratilju za dodelu Oskara.

– Ne znam, blagosloveno sam naivan i ostaću takav, izjavio je Bred Pit za “Entertainment Tonight” istakavši da ne čita vesti. Kasnije je dodao da mu je Dženifer  samo dobra prijateljica.

Anđelina i Bred upoznali su se 2005. godine na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt Fan account ? (@ohmypitt) on Dec 7, 2019 at 10:07am PST

Anđelina Džoli i Bred Pit su se upoznali 2005. godine na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit“, ali su uvek poricali da su vezu započeli na setu, budući da je on tada bio u braku sa Dženifer. Krajem iste godine ozvaničili su vezu, nakon što se glumac razveo od Dženifer Aniston.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još