Zašto je Dženifer Aniston bila u svađi sa majkom sve do njene smrti

Zašto je Dženifer Aniston bila u svađi sa majkom sve do njene smrti

Autor: | 21/04/2020

0

Glumica Dženifer Aniston ima epitet holivudske miljenice zbog bogate karijere, ali i ljubavnog života koji od samog početka privlači mnogo pažnje. U jeku slave i popularnosti, doživela je veliku izdaju kada ju je tadašnji suprug Bred Pit ostavio zbog fatalne Anđeline Džoli.

Bredova izdaja nije jedina bol koja je obeležila život Dženifer Aniston

Takvu izdaju nije lako podneti, a posebno ako su sve oči sveta uprte u vas. Dok su Bred i Anđelina uživali u braku i u rođenju svoje dece, Džen je hrabro nosila krst ostavljene žene koju sažaljevaju.

Pročitajte i : Dženifer Aniston o bolnom razvodu - Trebalo mi je mnogo terapija da pređem preko toga

 

Iako je jako retko govorila o privatnom životu, a Bredov odlazak prihvatila nakon godina psihoterapije, žene su je obožavale jer su se poistovećivale sa njom. Kada i slavna glumica biva ostavljena, šta obične žene mogu da očekuju? Međutim, Bredova izdaja nije jedina bol koja je obeležila život Dženifer Aniston.

Otac Dženifer Aniston je glumac grčkog porekla i najpoznatiji je po ulozi Viktora Kirjakisa 1985. godine. Danas ima 86 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Dec 26, 2019 at 2:37pm PST


Kao i brojne druge zvezde ni Dženifer Aniston nije imala bajkovito detinjstvo. Odrasla je pored majke koja joj nije pružala dovoljno ljubavi i sa kojom je godinama imala nestabilan odnos. A kap koja je prelila čašu je to što je Nensi Dou 1999. godine objavila knjigu u kojoj je otkrila sve tajne njihovog problematičnog majka-ćerka odnosa. Razdor između njih dve je postojao punih 15 godina, tokom kojih Dženifer sa majkom nije progovorila ni reč. Toliko je bila povređenja zbog njenog gesta da je nije pozvala ni na svadbu sa Bredom Pitom 2000. godine.

Dženifer majci oprostila neposredno pred smrt

Majka Dženifer Aniston preminula je 2016. godine u 80. toj godini, a tek nakon njene smrti glumica je otkrila neke za nju bolne stvari.

– Često mi je skretala pažnju da više vodim računa o sebi, da moram da budem našminkana i doterana Htela je da budem viđena, a ja sam želela da budem voljena s njene strane. Ona je često bila zauzeta drugim stvarima – otkrila je svojevremeno Dženifer Aniston a kasnije i dodala da shvata da je to, ipak, činila iz ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Nov 5, 2019 at 6:15am PST

Pročitajte i: Dženifer Aniston iznenadila medicinsku sestru zaraženu koronavirusom

– Govorila je to jer me volela. Nije želela  da bude loša i nije znala koliko će me povrediti, koliko ću novca potrošiti da ublažim posledice njenog ponašanja. Moja majka se tako ponašala prema meni, jer i sama tako odgajana. Sada mislim da je radila najbolje što ume, borila se i finansijski i pokušavala da nastavi život bez muža koji je napustio – zaključila je Dženifer.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti