Džordž Kluni ima tajni zadatak: Želi da ponovo spoji Breda Pita i Dženifer Aniston?

Prošlo je već četrnaest godina otkako su se američki glumac Bred Pit i glumica Dženifer Aniston razveli, ali njihovom prijatelju Džordžu Kluniju izgleda to ništa ne znači jer je rešio da im obezbedi novu šansu, piše Mirror. 

Njegov je plan započeo tako da je bivše supružnike pozvao da idu s njim i njegovom suprugom Amal (41) na tajno putovanje u Rim. Razlog ovome je taj da Džordž želi da vidi jednog od svojih najboljih prijatelja opet srećnog. Prema njemu, to znači samo jedno – ponovna veza sa Dženifer.

Kako piše Mirror, a prenosi 24sata.hr, Bred i Džennifer ostali u privatnoj vili u Rimu. Džordž je sve organizovao, rekavši da je smeštaj rezervisao za svoje roditelje, kako ne bi bilo nikakvih znatiželjnih očiju. Ispalo je romantično, zahvaljujući osoblju koje se ponašalo izuzetno diskretno.

Zanimljivo je da je Brad zainteresovan za ponovni život s Dženifer i tvrdi da ovoga puta može da mu veruje. Izgleda da od kada se Dženifer razvela od glumca Džastina Terua (48), Bred je očigledno nameravao ponovo da pokuša sa starom ljubavi.

Međutim, čini se da Bredu neće uspeti, s obzirom na to da su, kako kaže Dženifer, oba njena braka završila jer ‘sreća više nije postojala u tom dogovoru’.

Naime, Brak između Dženifer Aniston i Breda Pita raspao se pošto se glumac zaljubio u Anđelinu Džoli.

– Postalo mi je jasno da pokušavam da pronađem film o zanimljivom životu, a ja sam nisam živeo zanimljiv život. Bio je to pokušaj pretvaranja da je brak bio nešto što nije – rekao je Brad pre četrnaest godina i dodao kako je u tom braku hteo više nego što je mogao da ponudi.

hellomagazin.rsGuliver/Getty/Splash

Više o temama: