Osvetoljubiva Ađelina Džoli uvlači i Dženifer Aniston u razvod?

Osvetoljubiva Ađelina Džoli uvlači i Dženifer Aniston u razvod?

Autor: | 06/10/2016

0
Jedino u muzeju " Madame Tussauds" je moguće da Bred bude princ, Dženifer Snežana, a Anđelina zla maćeha...

Anđelina Džoli je izgleda spremna na sve kada je reč o brakorazvodnoj "borbi" koju je započela sa svojim suprugom Bredom Pitom. Sem što je angažovala najmoćnije advokate iz te oblasti, okružila se savetnicima i medijski pokriva svaki segment razvoda, ona se odlučila da u čitavu priču, ali i pred sud pozove i Dženifer Aniston...

Kako je izvor za RadarOnline izjavio Anđelina Džoli namerava da dovuče Dženifer pred sud u sred svoje bespoštedne borbe sa Bredom.

- Anđelina namerava da uz pomoć svog pravnog tima kao jednog od svedoka pozove Dženifer na sud.... Da je baci u vatru s namerom da ispriča sve o Bredovoj prošlosti i njegovoj upotrebi droga i alkohola dok je bio u braku sa njom!

Izgleda da je Anđelina u ovom slučaju zaista postala lik iz svog filma, te sada kao prava Lara Kroft namerava da svojim  "jurišnim odredima" da Dženifer Aniston da bi oni iz nje izvukli sve, pa i to da li je imao problema sa kontrolom besa. Ovo je zaista nemilosrdan ali očajan potez sa Anđelinine strane - naglasio je izvor.

Bez obzira što je Bred pristao na Anđelinine privremene uslove da bi mogao da viđa decu, ona ne posustaje i priprema sva moguća sredstva kojma će se boriti na sudu, a time i protiv Breda i njegovog lika u javnosti.

Prema privremenom dogovoru koji će trajati do 20. oktobra, Anđelina je za sada staratelj deci, a Bred će decu posećivati samo uz prisustvo terapeuta.

Jedan od advokata koji se bavi razvodima poznatih, Raul Felder izjavio je za Radar:

- Bred je bio u nemogućoj situaciji. Bez obzira šta se bude dešavalo, neće biti ničeg pozitivnog i dobrog za njega. Optužbe koje su podnete protiv njega se mogu, ali i ne moraju zasnivati na istinitim činjenicama. Mi to još uvek ne znamo, ali Anđelina ga je jednostavno preveslala i on igra kako ona svira - rekao je advokat.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Slične Vesti

Najnovije vesti