Luksuzna proslava: Bekamovi ne žale novac za rođendan sina Bruklina

Luksuzna proslava: Bekamovi ne žale novac za rođendan sina Bruklina

Autor: | 03/03/2020

0

 Bekamovi će na rođendansko slavlje potrošiti čak 115.000 evra

Nekadašnja Spajisica, a danas poznata modna dizajnerka, Viktorija Bekam zbog karakterističnog stava i ljubavi prema skupoj garderobi i luksuznim restoranima, dobila je nadimak Poš (otmena). Ipak, prema poslednjim informacijama koje stižu sa britanskog ostrva, cela porodica Bekam zaslužuje takav nadimak, ako se uz njega još doda i raskoš.

Prozvali su me Poš jer sam volela lepe restorane, kvalitetnu odeću, a i moj karakter je bio takav. Ni u to vreme se nikada nisam smejala. Moja pojava je ostavljala jak utisak na ljude

Čini se da u domu Bekamovih slavlja ne prestaju. Nakon što je 20. februara 15. rođendan proslavio njihov sin Kruz,  na red je došla i proslava 21. rođendana najstarijeg sina Bruklina. Prema pisanju  "Daily Maila", fudbalski as i njegova supruga za ovo slavlje koje će biti održano Kostvoldu gde porodica Bekam ima luksuznu vilu planiraju da izdvoje čak 115.000 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Feb 26, 2019 at 3:55pm PST


– Mnogo planiranja i truda je uloženo u Bruklinov veliki dan i on je jako uzbuđen – rekao je izvor blizak obitelji. Oni navode da će na Bruklinovoj rođendanskoj žurci biti mnogo poznatih ličnosti kao što su muzičar Elton Džon, režiser Gaj Riči, supermodel Kara Delevinj i mnogi drugi.

Dejvidu i Viktoriji deca prioritet

Dejvid i Viktorija venčali su se 1999. u zamku Irskoj, i imaju četvoro dece: Bruklina (21), Romea (18), Kruza (15) i Harper (8).

Važe za jedan od najskladnijih i dugovečnijih  parova u svetu šou-biznisa, ali njihovu ljubav obeležilo je nekoliko skandala, optužbi za prevaru i bezbroj medijskih spekulacija o raznim neverstvima i turbulencijama. Ipak, oni su uspeli da pobede sve izazove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Dec 12, 2018 at 7:35am PST


–Deca su nam prioritet. Volimo svoju porodicu i sve što radimo vrti se oko nje. Svako od nas naporno radi i voli svoj posao. Vrlo smo aktivno uključeni u život dece. Pored toga, Dejvid i ja se stalno podržavamo. Srećni smo što imamo jedno drugo. Zajedno rastemo – kaže Viktorija  i ističe da su kao šestorka jači nego pojedinačno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Nov 28, 2019 at 3:38am PST


– Oboje shvatamo da smo jači zajedno nego kao individualci. Da li bi bilo ko od nas bio u istoj poziciji u kojoj smo sada da se nismo sreli i bili zajedno? Radi se o jedinstvu porodice. Mnogo smo jači nas šestoro, nego što bismo bili pojedinačno. Poštujemo tu porodičnu vezu i to je naš ključ – objasnila je jednom priliko nekadašnja poš spajsica i istakla da su im deca prioritet.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Slične Vesti