Bekamovi u panici: Odluka sina Bruklina unela razdor u porodicu

Bekamovi u panici: Odluka sina Bruklina unela razdor u porodicu

Autor: | 24/03/2020

0

Bekamovi u velikom problemu zbog najstarijeg sina

Viktorija i Dejvid Bekam često ističu koliko su ponosni roditelji, te kako u svemu podržavaju svoje četvoro dece,  sinove Bruklina (21), Romea (18), Kruza (15) i ćerku Harper (8), ali poslednja odluka njihovog prvenca izazvala je pravi razdor u odnos ovog poznatog para.

Naime, kako piše britanski tabloid "Mirror", ovaj mladi i perspektivni fotograf je toliko zaljubljen u četiri godine stariju glumicu Nikolu Pelc da je rešio je da je oženi! Par je zajedno  tek pet meseci, pa slavni fudbalski as smatra da je njegov sin prenaglio sa odlukom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели nicola (@nicolaannepeltz) дана 16. Мар 2020. у 8:25 PDT

– Viktorija obožava novu devojku svog sina jer je podseća na nju. Nikola je bogata, ambiciozna, vredna i puna poštovanja prema starijima. Odlično se slažu i bila bi velika šteta da svoju ljubav u jednom trenutku ne ozvanične brakom –  tvrdi izvor blizak porodici Bekam. Sa druge strane, Dejvid nije oduševljen.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели nicola (@nicolaannepeltz) дана 4. Мар 2020. у 1:01 PST


–Uprkos činjenici što mu je Nikola simpatična, Dejvid smatra kako bi njegov sin ipak trebalo da pričeka još neko vreme pre nego što stane pred oltar – dodao je istoimeni izvor koji podseća da upravo je bivši fudbalski as zaprosio Viktoriju tek šest meseci nakon što je napunio 20 godina, pa se mnogi čude što ne pokazuje više razumevanja.

Dejvidu i Viktoriji deca prioritet

Dejvid i Viktorija venčali su se 1999. u zamku Irskoj, a danas važe za jedan od najskladnijih i dugovečnijih parova u svetu šou-biznisa. Ipak, i njihovu ljubav obeležilo je nekoliko skandala, optužbi za prevaru i bezbroj medijskih spekulacija o raznim neverstvima i turbulencijama, ali oni su uspeli da pobede sve izazove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on Dec 12, 2018 at 7:35am PST


–Deca su nam prioritet. Volimo svoju porodicu i sve što radimo vrti se oko nje. Svako od nas naporno radi i voli svoj posao. Vrlo smo aktivno uključeni u život dece. Pored toga, Dejvid i ja se stalno podržavamo. Srećni smo što imamo jedno drugo. Zajedno rastemo – kaže Viktorija i ističe da su kao šestorka jači nego pojedinačno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Nov 28, 2019 at 3:38am PST


Oboje shvatamo da smo jači zajedno nego kao individualci. Da li bi bilo ko od nas bio u istoj poziciji u kojoj smo sada da se nismo sreli i bili zajedno? Radi se o jedinstvu porodice. Mnogo smo jači nas šestoro, nego što bismo bili pojedinačno. Poštujemo tu porodičnu vezu i to je naš ključ – objasnila je jednom priliko nekadašnja poš spajsica i istakla da su im deca prioritet.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još