Viktorija Bekam otkrila dobro čuvanu tajnu nege dama iz visokog društva

Supruga Dejvida Bekama je jedna od najmoćnijih žena na svetu u polju mode. Viktorija važi za nepogrešivu ikonu stila čije modne izbore kopiraju žene širom sveta.  Neki to pripisuju urođenom ukusu, drugi bogatstvu koje joj je pružilo beskrajne mogućnosti.

Osim što je uvek obučena besprekorno, ova 44-godišnjakinja može da se pohvali i savršenim tenom. Pored toga što joj je dostupna skupocena kozmetika i najbolji kozmetičari Viktorija je od čuvenog dermatologa saznala kako da kroz ishranu učini blistavim.

viktorija-bekam-getty

Viktorija Bekam jede losos baš svakog dana, čak i kada joj preti trovanje živom zbog prekomernog unosa, ona se grčevito drži ovog jelovnika. Ova majka četvoro dece otkrila je tajnu svog porcelanskog tena.

– Imala sam jako problematičnu kožu, a onda sam u Los Anđelesu upoznala dermatologa doktora Herolda Lankera koji je zaista neverovatan. Rekao mi da jedem losos svakog dana. U čudu sam ga upitala “Zaista, baš svakog dana?” on je rekao “Da, za doručak, ručak i večeru” otkrila je čuvena spajsica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Mnogi se pitaju zašto je ovu dobro čuvanu tajnu koja je rezervisana samo za dame iz visokog društva podelila sa svima.

-Postoji dve vrste žena- dok jedne znanja koje poseduju čuvaju samo za sebe, druge to nesebično dele. Ja sam imala sreću da sarađujem sa najboljim stilistima, šminkerima i stručnjacima za lepotu i naučila sam mnogo toga. Dosta sam grešila, ali sam iz toga izvukla pouku, i to želim da podelim sa svima – rekla je Viktorija.

Hellomagazin.rsGuliver/Getty/Instagram

Više o temama: