Viktorija postaje svekrva: Bruklin Bekam se ženi!

Viktorija postaje svekrva: Bruklin Bekam se ženi!

Autor: | 13/07/2020

0

Bruklin Bekam, sin Dejvida i Viktorije, odlučio je da se oženi svojom devojkom Nikolom Pelc. Bruklin je zaprosio izabranicu sa kojom već neko vreme živi u Americi. Srećne vesti prva je preko „Instagrama“ objavila Viktorija.

‒ Najuzbudljivije vesti! Ne možemo biti srećniji! Bruklin i Nikola će se venčati! Želimo vam mnogo, mnogo ljubavi i da večno budete srećni. Volimo vas oboje veoma mnogo ‒ napisala se presrećna kreatorka. Buduća gospođa Bekam oduševljena je postom svoje svekrve, pa joj je odmah napisala:

‒ Volim vas sve mnogo, mnogo. Viktorija, ja sam najsrećnija devojka na svetu.

Pročitajte: Bruklin Bekam ozbiljno pati za njom (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 11. Јул 2020. у 6:48 PDT

Čestitkama se pridružio i Dejvid:

‒ Čestitke ovim dvoma prelepim ljudima. Veoma smo srećni zbog njih i njihovog uzbudljivog zajedničkog života.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели lovethemboth (@broonic_bp) дана 12. Јул 2020. у 8:05 PDT

Bruklin Bekam ‒ Bajkovita prosidba

Iako je, čim ju je sreo, Bruklin znao da je Nikola ona prava, smišljao je detaljno kako da je zaprosi. Usledio je period vanrednog stanja usled pandemije virusa korona, pa je planove morao da odloži. Kupio je skupoceni prsten i čekao pravu priliku.

‒ Pre dve nedelje pitao sam svoju srodnu dušu da se uda za mene i ona je pristala! Ja sam najsrećniji čovek na svetu. Obećavam da ću biti najbolji suprug na svetu i najbolji tata jednog dana ‒ presrećno je objavio veridbu Bruklin.

Pročitajte: Bruklin Bekam i Hana Kros u suzama nakon svađe, došao je kraj ljubavi? (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели nicola (@nicolaannepeltz) дана 14. Јун 2020. у 11:18 PDT

Britanska štampa navodi da Bekam džunior nije štedeo novac, pa je na Nikolinoj ruci zasijao dijamant izuzetne vrednosti.

‒ Reč je o dijamantu kakav obožavaju brojne holivudske zvezde. Sličan model imaju Dženifer Lopez, Amal Kluni, kao i Dženifer Lorens. Ovakvom stilu ne odoleva ni Viktorija Bekam ‒ rekao je za britanske medije jedan od poznatih draguljara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели lovethemboth (@broonic_bp) дана 12. Јул 2020. у 8:06 PDT

Ljubav je pobedila

Bruklin Bekam od početka veze sa Nikolom nije krio koliko je oduševljen svojom izabranicom. Iako su zajedno svega devet meseci, sin Dejvida i Viktorije Bekam odmah je znao da je četiri godine starija lepa glumica žena njegovog života. Britanski tabloid „Mirror“ pisao je proletos da je u porodici Bekam došlo do žustre svađe kada je Bruklin saopštio da želi da se ženi.

– Viktorija obožava novu devojku svog sina jer je podseća na nju. Nikola je bogata, ambiciozna, vredna i puna poštovanja prema starijima. Odlično se slažu i bila bi velika šteta da svoju ljubav u jednom trenutku ne ozvanične brakom – tvrdi izvor blizak porodici Bekam.

Pročitajte: Bekamovi doneli odluku zbog koje im mnogi zavide

S druge strane, Dejvid nije oduševljen.

– Uprkos činjenici što mu je Nikola simpatična, Dejvid smatra kako bi njegov sin ipak trebalo da pričeka neko vreme pre nego što stane pred oltar – dodao je istoimeni izvor. On podseća da je upravo bivši fudbalski as zaprosio Viktoriju tek šest meseci pošto je napunio dvadeset godina, pa se mnogi čude što ne pokazuje više razumevanja. Ali izgleda da je u porodici Bekam ljubav jača od svega i da je buduća snajka sjajno prihvaćena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti