Andrea Bočeli nakon pakla koronavirusa: Osećao sam se kao da proživljavam noćnu moru!

Andrea Bočeli nakon pakla koronavirusa: Osećao sam se kao da proživljavam noćnu moru!

Autor: | 27/05/2020

0

Andrea Bočeli, jedan od najlepših svetskih tenora, tokom marta je prolazio pravi pakao u borbi s bolešću koja je širom sveta nosila na hiljade života

Andrea Bočeli objavio je ovog utorka kako je u martu bio pozitivan na testiranju na koronavirus. Ali od tada je uspeo da prevaziđe sve teškoće i da se u potpunosti oporavi.

Svetski poznati tenor je ovo ispričao novinarima okupljenim pred bolnicom u Pisi. Andrea je došao u bolnicu kako bi donirao krv zbog istraživanja mogućeg tretmana krvnom plazmom, svih onih  koji su oboleli od Covid-19, prenela je italijanska agencija ANSA.

Andrea Bočeli sa suprugom

Bočeli (61) je okupljenima otkrio kako su i njegova supruga i dvoje dece takođe bili zaraženi koronavirusom, ali da se niko u njihovoj porodici nije ozbiljno razboleo.

PROČITAJTE: Andrea Bočeli održao koncert kojim je rasplakao svet

Na sreću, u porodici Bočeli svi su imali blaže simptome, tek blago povišenu telesnu temperaturu.

U saopštenju za javnost, koje je objavila italijanska La Stampa je izjavio:

- Moja čitava porodica je bila kontaminirana. Svi smo imali temperaturu, ali nismo imali druge simptome. Morao sam da otkažem mnoge koncerte. Osećao sam se kao da proživljavam noćnu moru, jer ništa nisam mogao da kontrolišem. Nadao sam da ću da se probudim i shvatim da je sve bio ružan san - izjavio je emotivni Andrea Bočeli.

PROČITAJTE: Sinovi čuvenog tenora osvajaju svet - oni su naslednici Bočelija

Bočelijev predstavnik za štampu je ovo potvrdio dodajući pri tom kako se čuveni tenor ponovo podvrgao testiranju na koronavirus krajem marta, a rezultat je tada bio negativan.

Za Uskrs 12. aprila Bočeli je održao poseban koncert u praznoj milanskoj katedrali Duomo. Taj je njegov nastup imao za cilj da podstakne nadu u Milanu, gradu koji je pandemija koronavirusa teško pogodila.

A na ovaj način je svima za Uskrs doneo nadu u bolje sutra.

Andrea Bočeli je poznati italijanski tenor. Rođen je 22. septembra 1958. godine u mestu Lajatiko, nedaleko od Pize. Bočeli je, u ruralnom okruženju svog toksanskog zavičaja, uvek bio okružen muzikom. Iako je od ranih godina nastupao i osvajao nagrade na pevačkim konkursima, Bočeli je upisao pravni fakultet u Pizi. Kao student često je nastupao po barovima, pevajući hitove: Aznavura, Sinatre, Edit Pjaf. Saznavši da će njegov idol Franko Koreli držati master klas u Torinu, Bočeli napušta studije prava da bi nastavio sa vokalnim usavršavanjem. Franko Koreli je odmah prihvatio da podučava Bočelija, otkrivši u njemu veliki potencijal prirodnog dara... A nakon toga sve postaje deo istorije.

Podsetimo se kako je izgledao koncert...

Andrea Bočeli je zapevao čuvenu kompoziciju “Milost” ispred Milanske katedrale, koja je ovog puta bila potpuno prazna. U tom momentu milioni ljudi širom sveta plakali su slušajući njegov glas...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti