Porodila se Bogdana Ražnatović!

Porodila se Bogdana Ražnatović!

Autor: | 03/06/2020

0

Porodila se Bogdana Ražnatović!

Supruga Veljka Ražnatovića danas je, carskim rezom, na svet donela sina Željka, a mama i beba osećaju se dobro.

Novoperečni otac Veljko Ražnatović rano jutros stigao je na privatnu kliniku i prisustvovao porođaju. Kada je ugledao svog sina, njegovoj sreći nije bilo kraja. Željko je jedna preslatka beba, teška 3.360 grama i dugačka 53 cm, koja je od lekarskog tima dobila sve najbolje ocene.

Porođaj je obavljen carkim rezom, a izvršio ga je doktor Milenko Proročić, koji je oba puta porodio Veljkovu majku Svetlanu.

Pročitajte: Dan nakon venčanja Ceca Ražnatović otkrila tajnu skrivenu na Veljkovoj cipeli - Ko je sledeći? (video)

Presrećna baka Ceca stiže na privatnu kliniku gde je porodični lekar na svet doneo njenog unuka Željka

Osim toga, danas je rođendan Bogdaninom ocu, Bogdanu, te je prvog unuka dobio kao najveći poklon. Očigledno je da će u porodičnom domu Ražnatovića od ovog juna biti po dva razloga za slavlje, prvi Željkov rođendan, a drugi, 14. juna rođendan Cece Ražnatović.

Veljko je jutros prvi napustio porodičnu vilu u Ljutice Bogdana, a ubrzo za njim put klinike uputile su se i Ceca i Anastasija.

U porodičnom domu Svetlane Cece Ražnatović je sve spremno za novog člana porodice. Obe porodice veoma su uzbuđene i danas se očekuje ogromno slavlje.

Pročitajte: Bogdana Ražnatović promenila odluku tik pred porođaj, šta na to kaže Ceca?

Ceca dolazi na kliniku gde se Bogdana porodila

Pročitajte: Bogdana Ražnatović ne želi dadilju - Malog Željka će čuvati osoba kojoj najviše veruje

Porodila se Bogdana - Porodice Ražnatović i Rodić spremno iščekuju dolazak malog Željka

Budući otac Veljko Ražnatović i obe porodice spremne su za doček malog Željka. Od kada je Bogdana ušla u deveti mesec trudnoće, svi su spremni i intenzivno rade na osmišljavanju poklona za bebu.

- Skoro da je u ovom trenutku sasvim jasno da će novog člana najviše razmaziti tetka Anastasija, koja je uveliko isplanirala svaki poklon - rekao je izvor blizak porodici za „Alo“.

Pročitajte: Na mestu gde je sve počelo - Veljko i Bogdana proslavljaju tri godine ljubavi

 

I Bogdanini roditelji spremni su za dolazak prvog unuka, a dugo su razmišljali o tome šta bi mogli da mu poklone. Izvor blizak porodici Rodić za domaće medije naveo je da su odlučili da unuku prvencu uplate novac, koji će budući otac Veljko i njegova supruga pametno investirati u budućnost deteta.

- Ma, kad se rodi unuče, biće lom! Nećemo se trezniti (smeh). To ne možemo da dočekamo. Samo neka nam je živo i zdravo, i neka su nam ćerka i zet dobro. Kad je njima lepo, i nama svima je dobro - rekao je Bogdanin otac za medije i pokazao koliko se raduje unuku.

Pročitajte: Ceca pokazala kako izgleda Bogdana u 7. mesecu trudnoće (foto)

I sestre Rodić nestrpljivo čekaju da se sestra porodi i veoma su uzbuđene.

Bojana Rodić i njen dečko Mirko Šijan danima obilaze radnje za bebe i spremaju poklon - iznenađenja za malog Željka.

- Ne postaje samo Bojana tetka nego i ja teča. Ona je mnogo uzbuđena i svi željno iščekuju malog Željka. Svi se slažu da je Veljkova žena sjajna. Verujemo da će biti dobra mama, s obzirom na to koliko je požrtvovana - rekao je Veljkov dugogodišnji prijatelj.

Pročitajte: Kao na filmu - Pogledajte kako je Ceca iznenadila Anastasiju povodom njenog 22. rođendana (video)

On je za pomenuti portal nagovestio da sremaju proslavu iznenađenja, ali da detalje ne može da podeli sa medijima.

- Što se iznenađenja tiče, ne smem da ti kažem zato što onda neće biti iznenađenje (smeh). Ali će svakako biti vrhunsko.

Poklon za malog Željka spremila je i baka Svetlana Ražnatović, koja je sama dizajnirala ručno rađenu kolevku sa pozlatom, što je Bogdanu i Veljka posebno obradovalo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti