Jelena Janković objavila prelepe vesti

Jelena Janković objavila prelepe vesti

Autor: | 05/06/2020

0

Jelena Janković donela je odluku koja je oduševila mnoge! Naime, prvi put posle skoro tri godine pauze nekadašnja svetska teniserka broj jedan ponovo će izaći na teren i obradovati ljubitelje sporta, i to u egzibicionom dublu na „Adria Tour“ događaju.

Popularna Džej Džej biće deo humanitarnog turnira koji Novak Đoković organizuje na centralnom stadionu, u petak, 12. juna, u popodnevnim satima.

Pročitajte: Jelena Janković na životnoj prekretnici - Iskušenje pred veliku odluku

Jelena i Novak će se zajedno naći na terenu uz Olgu Danilović, našu najbolju mladu teniserku, Nenada Zimonjića, jednog od najuspešnijih dubl igrača u istoriji tenisa, ali društvo će im praviti i brojni gosti iznenađenja. Biće to pravi spektakl po ukusu publike, kako one koja će sebi obezbediti mesto na tribinama, tako i za sve pored malih ekrana.

Pročitajte: Jelena Janković - Ostvarila sam san svakog tenisera i ne žalim ni za čim

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Match Point Tennis Podcast ?? (@mptenispodcast) дана 16. Мар 2020. у 9:10 PDT

Jelena Janković - Srećna sam

Prema pisanju dnevnog lista „Kurir“, pre izlaska Jelene i Novaka na teren gledaoci će moći da uživaju u ženskom finalu „TSS Toura“, koji prethodi „Adria Touru“. Posle toga sledi muško finale, a pobednik dobija mesto na turniru za vikend, uz Đokovića, Tima, Zvereva, Dimitrova i druge.

‒ Drago mi je što ću se na Novakov poziv pridružiti ovom divnom teniskom događaju kakav je naš Beograd zaslužio. Reč je o sjajnoj Novakovoj ideji koju je sproveo u delo na radost teniske publike. Što se tiče našeg dubla, egzibicionog meča koji ćemo odigrati 12. juna, mislim da će publika uživati! Zaista jedva čekam da zaigramo zajedno, biće to spektakl. Srećna sam što igramo pred domaćom publikom u našem Beogradu. Poslednji put na teren sam izašla septembra 2017. Vidimo se uskoro ‒ rekla je Jankovićeva.

Pročitajte: Jelena - Oporavak nakon operacije desnog oka

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Irina Aldea (@irinaldea) дана 5. Јун 2020. у 4:49 PDT

Prvi reket „ATP“ liste Novak Đoković zadovoljan je Jeleninim dolaskom.

‒ Mogu sa velikim zadovoljstvom da najavim dolazak Jelene Janković, koja se na ovaj način vraća tenisu posle dugo vremena. Jako mi je drago što ću je videti na „Adria Touru“ i što ćemo zajedno biti deo turnira. Ceremonija otvaranja je u petak, tada ćemo odigrati miks dubl, najverovatnije u 16h. Jelena i ja bismo bili sa jedne strane mreže, a preko puta Nenad i Olga. Potom sledi muzički program i druge zanimljivosti koje spremamo. Biće mnogo zabave, lepe i prijatne atmosfere, pa pozivam sve da dođu tog prvog dana koji će biti izuzetan – kaže Đoković.

Pročitajte: U sjajnom društvu - Novak Đoković uslikan na nastupu Ane Nikolić (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, ATA Images, instagram