Mama i beba napustile bolnicu: Bogdana blista tri dana posle porođaja

Mama i beba napustile bolnicu: Bogdana blista tri dana posle porođaja

Autor: | 08/06/2020

0

Bogdana Ražnatović nedavno je na svet donela sina Željka, čije se rođenje dva dana slavilo u porodičnim kućama Ražnatović i Rodić. Dočekan sa mnogo pesme, radosti i veselja, mali Željko konačno je stigao kući.

Bogdana Ražnatović i beba napustili kliniku

Tokom vikenda Bogdana Ražnatović napustila je privatnu kliniku na Novom Beogradu i u pratnji supruga Veljka i svekrve Svetlane Cece Ražnatović ona i mali Željko stigli su u porodični dom Ražnatovića. Ponosna baka Ceca sedela je pored bebe i uživala u pogledu na svog mezimca.

Pročitajte: Veliko slavlje u domu Ražnatovića: Ponosna tetka Anastasija otkrila na koga liči mali Željko

Posle tri dana oporavka, nakon carskog reza, Bogdana i beba spremni su da se priviknu na život u porodičnom okruženju. Ceca i Veljko u subotu su po Bogdanu i Željka krenuli pripremljeni kako bi sve proteklo u najboljem redu. Mladoj mami i bebi poneli su poklone sa željom da im povratak bude baš onakav kakav zaslužuju. Baka Ceca bila je sjajno raspoložena kada je došla po unuka, a Veljko vidno uznemiren prisustvom novinara. Udobno je smestio bebu u automobil, trudeći se da je niko ne vidi i ne uznemiri, dok je Bogdana kliniku napustila u pratnji brižne svekrve.

Pročitajte: Veselo i u Titelu: Porodica Rodić proslavila rođenje unuka, Ceca i Bogdan zapevali zajedno (video)

Veljko i Bogdana Ražnatović žele da sačuvaju svoj mir daleko od očiju javnosti

Veljko i Bogdana Ražnatović želeli su da neko vreme provedu u Titelu kako bi neometano mogli da uživaju u prvim danima roditeljstva, s obzirom na to da su poslednjih nekoliko dana konstantno bili pod budnim okom javnosti. Sada kada se privikavaju na ulogu roditelja Bogdani i Veljku potreban je mir.

Porodičnu kuću u Titelu dobili su kao svadbeni poklon od Bogdaninih roditelja, a sada su mladoj mami neophodne majčinska pomoć i podrška.

Uz sestru će biti i Bojana i Nataša, koje su na svojim „Instagram“ profilima pokazale koliko se raduju dolasku sestrića. Baka Ceca je na svom „Instagram storiju“ podelila kako vredno trenira da bi bila baka u top formi, jer želi da snaji i sinu bude svakodnevna podrška.

Pročitajte: Ko su fatalne sestre Rodić?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Jun 7, 2020 at 7:03am PDT

Mladi par Ražnatović želi da uživa u svakom trenutku Željkovog odrastanja i u svakoj, pa i najmanjoj promeni, a za to će im biti neophodni mir i bezgranična pomoć porodice, koja je u svakom trenutku nesebično tu za njih.

Ceca zahvalna Bogdani na najlepšem poklonu

Bogdana je već nekoliko puta pokazala da naročito poverenje ima u Cecu i da joj je stalo da ona bude tu pored malog Željka, dok je Ceca nekoliko puta naglašavala koliko je divnu snajku dobila. Pevačica je snaji zahvalila i dirljivom porukom na „Instagramu“".

‒ Lepotice moja, hvala ti za najlepsi poklon koji sam dobila od tebe, unuka Željka... Vesela, hrabra moja devojcice, mnogo te volim ‒ napisala je ispod fotografije na kojoj je nasmejana Bogdana Ražnatović.

Pročitajte: Bogdana Ražnatović ne želi dadilju: Malog Željka će čuvati osoba kojoj najviše veruje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 6, 2020 at 7:10am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti