Bogdana i Veljko iznenadili odlukom: Prve dane roditeljstva provešće ovde

Bogdana i Veljko iznenadili odlukom: Prve dane roditeljstva provešće ovde

Autor: | 09/06/2020

0

Bogdana i Veljko Ražnatović nedavno su postali roditelji malog Željka, čije se rođenje slavilo dva dana. Kako je pre nekoliko dana Bogdana izašla iz bolnice, njih dvoje odlučili su da prve dane roditeljstva provedu u Titelu.

Mladi bračni par doneo je odluku da u narednom periodu boravi na porodičnom imanju Bogdaninih roditelja. Oni će u Titelu ostati privremeno, dok se ne završi renoviranje sprata u porodičnom domu Ražnatovića gde će sve biti pripremljeno za povratak Cecinog unuka prvenca.

Pročitajte: Mama i beba napustile bolnicu - Bogdana blista tri dana posle porođaja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Mar 13, 2020 at 7:24am PDT

 

Bogdana i Veljko otkrili razlog privremenog boravka u Titelu

Radovi u porodičnoj kući Ražnatović su u toku i uskoro će sve biti spremno za povratak malog Željka.

‒ Kako je u Srbiji bilo proglašeno vanredno stanje, Ražnatovići nisu uspeli da završe radove unutar kuće. Naime, oni su renovirali sprat na kome Bogdana i Veljko žive i proširili prostor. Posebno su uredili kutak za malog Željka. Plan je bio da radovi budu gotovi početkom maja, ali su se odužili zbog pandemije ‒ naveo je izvor blizak porodici za „Kurir“.

Pročitajte: Veselo i u Titelu - Porodica Rodić proslavila rođenje unuka, Ceca i Bogdan zapevali zajedno (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Apr 7, 2020 at 1:22pm PDT

‒ Ceca i Bogdana dogovorile su se oko svih detalja, a soba za bebu biće prelepa. Sve će biti u belo-plavim tonovima, kao iz bajke. Plan je da u nekoliko narednih dana sve bude gotovo, a dotle će Bogdana i Veljko biti u Titelu, gde im u svemu pomaže Bogdanina mama ‒ rekao je izvor za pomenuti portal.

Bogdana i Ceca se dogovaraju oko svih detalja

Bogdana i Ceca se sjajno slažu, a pevačica mladoj mami pruža konstantnu podršku. Ceca se snaji na društvenim mrežama zahvalila na velikoj sreći koju im je podarila.

‒ Lepotice moja, hvala ti za najlepši poklon koji sam dobila od tebe, unuka Željka… Vesela, hrabra moja devojčice, mnogo te volim ‒ napisala je ispod fotografije na kojoj je nasmejana Bogdana Ražnatović.

Pročitajte: Bogdana Ražnatović ne želi dadilju - Malog Željka će čuvati osoba kojoj najviše veruje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 6, 2020 at 7:10am PDT

Bogdana i Veljko uskoro će se vratiti u porodični dom Ražnatovića, gde će sve biti spremno za njihov povratak. Bogdana ima potpuno poverenje u Cecu i ne želi da ona propušta ni najmanji detalj Željkovog odrastanja.

– Snajka je izrazila želju da se sa Cecom sve dogovori i da se ona pita za sve. Bogdana je čak naglasila da ne želi dadilju. Rekla je Veljku: „Ma kakva dadilja, pa ja u Cecu imam najviše poverenja, a tu su mi i Lidija i Anastasija. Nema potrebe da nam dete neko drugi uspavljuje i presvlači ako mi nismo tu kad imamo njih. Pa Ceca je odgajila tebe i Tašu. Lidija ima četvoro dece i šta sad, pored njih dve da plaćam dadilje, ne dolazi u obzir. Uz sve vas i moje sestre i majku, ja sam srećna žena“ – prepričava izvor za domaće medije.

Pročitajte: Ceca Ražnatović otkrila - Kako je Bogdana “ukrotila” Veljka

Bogdana i Veljko sada su u Titelu, što će im pružiti određenu vrstu mira, jer su poslednjih dana bili glavna tema medija. Kada se vrate u porodični dom, imaće potpunu podršku Cece i ponosne tetke Anastasije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti