Veljko i Bogdana se sele na Kipar?

Veljko i Bogdana se sele na Kipar?

Autor: | 23/03/2020

0

Veljko i Bogdana Ražnatović, nakon rođenja sina, najverovatnije će promeniti mesto boravka i porodični život nastaviti na Kipru

Nakon što postanu roditelji, Veljko i Bogdana napustiće Beograd i sa svojim tek rođenim sinom preseliće se na Kipar. Naslednik se očekuje početkom juna, a nakon rođenja sina Željka, Ražnatovići pakuju kofere i novi život započinju daleko od očiju javnosti.

- Veljko i Bogdana su odlučili da se presele na Kipar nakon što se ona porodi. Zapravo to je bila njegova ideja, a ona se složila. Tamo imaju veliku kuću i ništa im neće faliti, živeće na relaciji Kipar – Beograd - kaže za "Svet" izvor blizak porodici i dodaje:

- Veljko smatra da je tamo mnogo pogoodnija klima za dete, ne želi nikakva uznemiravanja, ovde gde god krene s detetom neko će da ga slika, gleda, prati. Jednostavno smatra da Bogdana i dete treba da uživaju u potpunoj slobodi. Naravno imaće pomoć. Veljko i Bogdana povešće sa sobom ženu koja će biti zadužena za kuću, i jednu koja će Bogdani pomagati oko deteta. Mada ona je žena zmaj, njoj pomoć ni ne treba, ona je prava domaćica.

Veljko Ražnatović strahuje za suprugu i sina

Veljko i Bogdana - sve je premno za rođenje sina

Zaljubljeni bračni par odlučio je da se Bogdana porodi u Beogradu, jer je veoma zadovoljna svojim lekarom.

- Veljko i Bogdana odlučili su da se ona u Beogradu, jer ovde i vodi čitavu trudnoću kod najboljih doktora. Biće u Beogradu dok beba ne napuni mesec dana, a onda odlaze. Sada treba da renoviraju kuću tamo i spreme sobu za bebu, ovde su to već učinili. Kad dođu u Beograd imaće sve za Željka, isto kao i na Kipru. Tamo imaju veliko dvorište, bazen, ma uživaće, pogotovu što dolazi leto. Veljko je odlučio da u prvih par zapostavi svoje poslovne obaveze i maksimano se posveti porodici, ne želi da propusti nijedan bitan trenutak u Željkovom odrastanju - navodi izvor.

foto: Mirko Tabašević

Veljko i Bogdana se sele - Ceca pokušala da ih odgovori 

Ali ovu njihovu odluku Ceca Ražnatović i nije baš primila sa oduševljenjem.

- Ceca je pokušala sina da odgovori od ove ideje, ona je želela da joj unuk i snajka budu blizu, razumljivo je po prvi put postaje baba i mnogo se raduje tome. Ali razume zašto Veljko želi da napravi takav korak, ona je uvek tu da ga podrži – kaže za "Svet" izvor blizak porodici i zaključuje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 15. Апр 2019. у 10:25 PDT

– Veljko smatra da treba da se osamostali i želi da živi sam sa ženom i detetom. Smatra da je na Kipru idealna klima, a najviše mu se sviđa što ih niko ne prepoznaje. Tako  će imati svoju privatnost i slobodu. Bogdana je jako srećna zbog toga, jer će konačno moći da žive kao i sve druge porodice. Naravno vrata Cecine vile su im uvek otvorena, to će biti njihov drugi dom. 

hellomagazin.rs ATA Images, instagram