Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: Pripreme za gala venčanje su počele

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: Pripreme za gala venčanje su počele

Autor: | 21/02/2018

0

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović počeli su sa pripremama za venčanje, koje će ih koštati oko 100.000 evra. Oni će sudbonosno „da“ izgovoriti na Maldivima, a potom će brak sklopiti i u crkvi u Beogradu, gde će biti održano i gala slavlje.

Na visokom nivou

Par će sudbonosno „da“ izgovoriti na jesen, a glamuroznoj zabavi u hotelu u kojem su se venčali i Brena i Boba prisustvovaće oko 500 zvanica. Sve će biti na visokom nivou. Porodice Živojinović i Prijović, ali i Filipova majka Zorica Nakić i sestra Iva, učestvovaće u pripremama za slavlje. Goste će zabavljati pevači iz „Granda“, a mlada će nositi unikatnu venčanicu koju će uskoro početi da bira.


Da su pripreme za gala svadbu u toku, potvrdili su Brena i Boba Živojinović, koji su se pojavila na jednom događaju u Zemunu. Oni nisu krili oduševljenje zbog Filipove i Aleksandrine veridbe, ali i veselja koje ih očekuje na jesen.

- Veoma smo srećni i zadovoljni. Jeste da smo se iznenadili, ali to je bilo ono prijatno i lepo iznenađenje. Oduševili smo se kada su nam javili da će se venčati. Želimo im sve najlepše u životu. Eto, vreme leti, deca su odrasla. Mi smo tu da im pomognemo sa ceremonijom, koja mora da bude onako kako dolikuje. Baš mi se sviđa prsten koji je Filip odabrao za buduću mladu - rekla je kroz osmeh Lepa Brena.

Počele pripreme

I njen suprug nije krio oduševljenje, pa je otkrio da su pripreme za svadbu već počele.

- Mi se već spremamo za svadbu. To će biti gala venčanje. Njih dvoje to i zaslužuju. Sve će biti na visini zadatka. Ponosan sam na njih. Tačan datum još ne znamo, ali siguran sam da ćete vi novinari saznati pre nas roditelja - poručuje Boba.

Ubrzo su se pojavili i budući mladenci koji, za razliku od Brene i Bobe, nisu bili raspoloženi za razgovor.

- Biće vremena da razgovaramo o svemu - kratko je rekla pevačica, koja je ponosno isticala prsten vredan 3.000 evra na levoj ruci.

Filip je u prolazu poručio da je srećan i zadovoljan i da jedva čeka svadbu.

Hellomagazin.rs Mirko Tabasević/Instagram/IldaSaulic