Teku završne pripreme za gala venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića (video)

Teku završne pripreme za gala venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića (video)

20/06/2018

0
Foto Miša Obradović

Pevačica Aleksandra Prijović i sportski menadžer Filip Živojinović sutra će izgovoriti sudbonosno “da” u Beogradu pred oko 1.000 zvanica. Gosti polako pristižu iz celog sveta, a vodiće se računa o svakom detaju.

Biće to najveća svadba na srpskoj estradi, a dan uoči slavlja uveliko se završavaju sve pripreme. Stiglo je cveće, uređuje se prostor oko Belexpocentara, sve je užurbano za gala venčanje.

Od izvora bliskoj porodici Živojinović za svadbenu proslavu mlade pevačice i sina Bobe Živojinovića i Lepe Brene biće izdvojeno nešto više od 400.000 evra, piše Blic.

Priprema prostora se uveliko privodi kraju, a jedna od skupljih želja mladenaca svakako je, kako se navodi, i cvetni vrt koji će se nalaziti ispred sale, a kroz koji će na ulazu prolaziti gosti.

- Gosti iz celog svet polako počinju da pristižu. Vodi se računa o svakom detalju, a mladenci svih dana nadgledaju radove koji se dešavaju u hali. Ništa ne žele da prepuste slučaju, te su svakodnevno na vezi sa brojnim organizatorima i ljudima koji su zaduženi da sve bude “pod konac”. Za najlepši dan u njihovim životima obe porodice nisu žalile novac, te su tako se upustili u to da ispune svačije želje. Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje 70.000 evra, u to je uključen veliki zeleni vrt, dijamantska dekoracija koja visi sa vrha hale, velelepni lusteri koji će biti u celoj hali, poseban oltar i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor i dati mu dodatnu toplinu - počinje priču izvor blizak budućim mladencima.

Planirano je da u glamuroznom slavlju uživa oko 900 zvanica, a oko 400 gostiju dolazi iz najrazličitijih delova sveta i Srbije, te će svima njima biti organizovan smeštaj koji će, kako prenosi Blic, koštati oko 150.000 evra, dok je “stolica“ u hali gde prave svadbu oko 100 evra.

- Hrana će biti poslužena iz jednog poznatog prestoničkog hotela u kom će mladenci provesti prvu bračnu noć. Takođe, oni su odlučili da svojim gostima koji dolaze iz inostranstva plate smeštaj koji košta oko 150.000 evra - otkriva izvor pomenutog lista.

Kada je u pitanju svadbena torta, ona će svakako biti raskošna.

- Svadbena torta koja će biti iznesena u kasnim popodnevnim satima biće na nekoliko sparatova, u nežnim tonovima. Za odevne kombinacije budući mladenci izvojili su oko 60.000 evra, dok će za muziku dati oko 50.000 evra. Iako su muzičari želeli da pevaju bez honorara, i Aleksandra i Filip su odlučni u tome da im plate - objašnjava izvor.

Foto Mirko Tabašević

 

Inače, na svadbi će pevati Aca Sofronijević, “Tropiko bend“ i Dejan Petrović.

Kako objašnjava izvor, veliku pomoć oko organizacije svadbe pružili su Lepa Brena i Boba Živojinović, kao i Filipova majka Zorica Nakić i Aleksandrini roditelji mama Borka Mihajlović i Nedeljko Prijović.

Kolege iz dnevnog lista Kurir su već na licu mesta i prate poslednje pripreme za sutrašnje venčanje.

hellomagazin.rs/M G Miša Obradović/Mirko Tabašević

Slične Vesti