Aleksandra Prijović pre i sad - Dama kojoj je porodica prioritet

Aleksandra Prijović pre i sad - Dama kojoj je porodica prioritet

Autor: | 22/01/2020

0

Aleksandra Prijović pre plastičnih operacija izgledala je drugačije. Poznato je da je ova estradna umetnica mnogo uložila u svoj izgled, i da uvek izgleda besprekorno, čak i kod kuće. Hello vam otkriva šta je sve ova poznata dama izmenila na sebi, koja danas uživa u porodičnom životu sa svojim najbližima.

Aleksandra Prijović pre plastičnih operacija - Rani počeci njene karijere

Aleksandra Prijović pre svog velikog uspona deluje kao "devojka iz komšiluka". Mnogima nije poznato da je njena karijera počela već u adolescenciji. Naime, imala je samo 12 godina kada je snimila dve pesme. One su joj omogućile da nastupa na brojnim mestima. Ipak, tek joj je Grand Produkcija pružila priliku da stekne veliku popularnost.

Ubrzo je napredovala u svojoj karijeri, a vremenom je odlučila da se podvrgne estetskim opericijama kako bi istakla svoju lepotu. Kroz samo nekoliko godina, značajno je unapredila svoj izgled. Sem toga, ova mlada dama je uspela da osvoji srce Filipa Živojinovića, sina Lepe Brene.

Međutim, pre nego što je ušla u porodicu Živojinovića, prošla je kroz određene promene izgleda. Aleksandra Prijović ne krije da je istakla grudi, ali i povećala volumen usana. Izvršila je i korekciju nosa, ali i obrva. U medijima se navodi i da je promenila izgled jagodica i ušiju. Međutim, popularnoj pevačici svi ovi navodi idu u prilog, jer je danas smatraju jednom od najatraktivnijih dama na estradi. Estetski eskperti su joj pomogli da istakne svoju lepotu i da naglasi lepe crte lica.

Istina je da joj mnogi zavide na besprekornom izgledu, a ona ne krije da je imala pomoć na tom putu. Priznaje da je prvi put imala iskustva sa estetskom hirurgijom kada je imala 15 godina. Trendseterka ističe da je veoma zadovoljna svojim izgledom.

Za razliku od nekih koleginica, Aleksandra Prijović se ne stidi da prizna da je koristila usluge estetske hirurgije. Ne obraća pažnju na zavidne komentare i oseća se zadovoljno i ispunjeno. Ipak, naglašava da je veoma bitno znati meru, jer ne treba promeniti lični opis do neprepoznatljivosti.

Aleksandra Prijović nekad i sad - Sređena dama kojoj je roditeljstvo na prvom mestu

Aleksandra Prijović uvek privuče pažnju, čak i kada ima jednostavan, a efektan stajling. Njene odevne kombinacije su inspiracija mnogim damama, kako sa estrade, tako i van nje. Kada imate ovako besprekornu liniju, u svemu izgledate veoma atraktivno, a ova pevačica je primer za to. Čim su došli hladni dani, pevačica je odlučila da obuje čizme preko kolena, kojima retko ko može odoleti.

Ipak, i pored slave i uspeha koji je postigla, Aleksandra Prijović je privatno potpuno jednostavna žena, kojoj je porodica na prvom mestu. Kada god ima vremena, ode na pijacu, i u tome veoma uživa. To joj omogućava da se odmori od napornog posla koji joj oduzima mnogo vremena. Priznaje da joj se život potpuno promenio od kako se rodio Aleksandar. Više ni ne razmišlja o putovanjima na koje je nekada išla sama, jer joj je najveće zadovoljstvo da bude sa svojim sinom kod kuće. Čak i kada ima nastupe u inostranstvu, žuri kući kako bi videla svoje dete.

Zajedno sa mužem Filipom Živojinovićem, uživa sa svojim sinom, koji je njena najveća ljubav. Proveli su praznike u zaista čarobnoj atmosferi, a novogodišnja čarolija je primetna na svim njihovim slikama na Instagramu. Iako mediji pokušavaju da saznaju detalje o njihovom braku, mladi zaljubljeni par ljubav ljubomorno čuva od znatiželjnih pogleda. Ipak, priznali su da žele da imaju još petoro dece, jer je za njih porodica najveće blago.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic

Pročitajte još