Jovana Pajić izabrala sjajnu haljinu koja će oduševiti i najstrože modne kritičare

Jovana Pajić izabrala sjajnu haljinu koja će oduševiti i najstrože modne kritičare

Autor: | 23/06/2018

0

Na glamuroznoj estradnoj svadbi u Beogradu među zvanicama bila je i pevačica Jovana Pajić. Za venčanje Aleksandre i Filipa Živojinovića izabrala je sjajnu haljinu koja će oduševiti i najstrože modne sladokusce.

U pitanju je izvanredna mantil-haljina bogatog kroja u neobičnoj žuto-zelenoj boji, koja je zahvaljujući pojasu i dobrom padu tkanine, ali i zanimljivom izboru printa na materijalu za postavu, naglasila svu njenu ženstvenost otkrivši zgodne noge.

A post shared by Jovana Pajic (@jovanapajic) on Jun 22, 2018 at 4:28am PDT

Jovana se odlučila za haljinu jednog našeg domaćeg brenda i nije pogrešila. Kroj je savršeno odgovarao njenoj figuri, a boja je dodatno naglasila njenu nežnu put.

A post shared by Jovana Pajic (@jovanapajic) on Jun 22, 2018 at 1:14am PDT

Za razliku od drugih dama koje su se pojavile na venčanju, Jovana nije išla na provokaciju, već je radije izabrala elegantan i vrlo ženstven model.

Venčanje koje je na jednom mestu okupilo estradu, sportiste, političare

Pevačica koju je javnost upoznala u takmičenju "Zvezde Granda" pre više godina, a koja je u srećnom braku sa Aleksandrom Cvetkovićem, poznatijem kao Sale Tropiko (frontmenom "Tropiko benda"), baš ume da priredi vrhunsko modno iznenađenje.

Nas je malo podsetila na Prijanku Čopru koja je za Met Gala parti izabrala sličan tip haljine:

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti