Pamela Anderson se udala po peti put!

Pamela Anderson se udala po peti put!

Autor: | 21/01/2020

0

Pamela Anderson se udala, ali ne za nekog mlađeg momka, već za čoveka koji je stariji od nje 22 godine!

Pamela Anderson se udala po peti put za filmskog producenta Džona Pitersa. Venčanje je bilo tajno i desilo se ovog vikenda piše Page Six.

Iznenađenje! Ovo bi bila zaista jedina reč koja bi mogla da opiše vest koja je odjeknula kao bomba po svim svetskim portalima.

Pamela Anderson se udala po peti put za muškarca za kojeg niko nije ni slutio da su u vezi.

Džon Piters, filmski producent u ozbiljnim godinama, nije nikome pao na pamet kao potencijalni suprug zgodne pamele.

Par se venčao u nedelju u Malibuu, potvrđeno je za Page Six.

Prema pisanju The Hollywood Reporter, Pamela Anderson, 52, i Džon Piters, 74, su u tajnosti obnovili svoju romansu u prethodnim mesecima. Njih dvoje su prvi put bili u vezi pre skoro 30 godina, a ljubav koja ih je vezivala očigledno nisu zaboravili.

- Oni pripadaju jedno drugome - rekao je izvor blizak paru za pomenuti medij i naglasio - To je velika holivudska romansa!

Pamela Anderson se udala za čoveka koji ju je voleo i čekao  35 godina

Takođe, izvor napominje da je Džon uvek bio podrška lepoj "zečici".

- Džon je uvek bio tu za Pamelu. Uvek je štitio i nju i njene dečake kada je bilo teško i strašno u njihovim životima.

Seksbomba iz čuvene serije "Čuvari plaže" je prethodno bila udata za Tomija Lija, Kid Roka and Rika Salomona dva puta.

Piters, koji takođe slavi peti put  pred matičarem, rekao je za strane medije da je Pamela mnogo više od "prelepe žene".

Producent filma “A Star Is Born” je objasnio i zašto to misli na divan način:

- Pamela nikada nije sagledala svoj pun potencijal kao umetnica, glumica. Ona će tek da zasija na pravi način. U njoj je toliko toga što ne možete da spoznate samo iz pogleda na nju, jer da nije tako ne bih je toliko voleo.

- Oko nas je prepuno prelepih devojaka. Mogao sam da biram koju hoću. Ali, evo, već 35 godina jedina koju sam ikada želeo je Pamela. Ona me čini divljim, ali na dobar način. Ona me inspiriše. Štitim je i ponašam se prema njoj na način na koji ona zaista zaslužuje -  rekao je Džon Piters za svoju ljubav iz mladosti, koja mu je najzad postala supruga.

Kako dalje navodi Page Six, Džon Piters je u vreme kada je Pamela bila na vrhuncu slave, učinio nešto o čemu se pričalo.

- Piters je čak ponudio da plati Pameli dvostruko veći iznos od ponude koju joj je dao Plejboj, samo da ne pozira za magazin!

Pamela i njen bivši suprug Tomi Li imaju dva sina: 23-godišnjeg Brendona i 22-godišnjeg Dilana.

Pamela Anderson je pre petog braka, imala gorko iskustvo. Romansa koja se gorko završila sa fudbalskom zvezdom Adil Ramijem ostavila je tragove.

Zbog njega je odletela put Francuske, žrtvujući se za ljubav. Slomilo ju  je neverstvo i saznanje da ju je sve vreme lagao

Pamelu su takođe povezivali i sa osnivačem WikiLeaks-a Džulijanom Asanžom.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti