Vesna zna šta je Melina Džinović radila: Sama se hvalila, Đole mi nije dao da kažem Harisu

Vesna zna šta je Melina Džinović radila: Sama se hvalila, Đole mi nije dao da kažem Harisu

Autor: | 01/04/2024

0

Vesna Đogani zna šta je Melina Džinović radila

Haris Džinović prošle nedelje zvaničino se razveo. Po izlasku iz suda otkrio je da ga je bivša supruga godinama varala, kao i da je sukcesivno iznosila stvari iz kuće, da bi se u jednom trenutku zvanično iselila i napustila porodicu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Razvod Harisa i Meline Džinović probudio je veliku pažnju javnosti, ali i javnih ličnosti koje se ne ustručavaju da prokomentarišu aktuelnu situaciju. Među njima je i Vesna Đogani.

Pročitajte: Haris Džinović - Godinama me varala, iz kuće je iznosila stvari, sa sinom ne razgovara

– Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od pre, iz salona u koji je dolazila.

Baš je bila grozna, naveliko je pričala šta radi. Svima se hvalila, bili smo u šoku. Baš grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom.

Htela sam da kažem Harisu, ali mi Đole nije dao, rekao mi je da se ne mešam – ispričala je Vesna Đogani. Potom je otkrila da li smatra da su godine bile problem u njihovom odnosu.

M.M./ATAImages

 

– Razlika u godinama nije problem. Kada nekoga volite, to ne bi trebalo da vam smeta. Trebalo bi da rastete i sazrevate zajedno kroz vreme – izjavila je supruga Đoleta Đoganija za Blic.

Mirko Tabašević

 

Haris Džinović: Godinama me varala

– Ovde je porodica rasturena bez ikakvog razloga, ja ga nemam, ja nisam doprineo razbijanju porodice. Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je izdaje, prodaje – ispričao je Haris posle ročišta za Hype televiziju.

– Tek sad sam saznao za njene prevare, koje su trajale godinama, nisam obraćao pažnju na to, sumnjao sam, ali nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi „skaču”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.M./ATAImages

Slične Vesti