Nova odluka Dragane i Tonija iznenadila javnost, evo o čemu se radi

Nova odluka Dragane i Tonija iznenadila javnost, evo o čemu se radi

Autor: | 29/03/2024

2

Potez Dragane i Tonija iznenadio javnost

Dragana Mirković i Toni Bijelić važili su za jedan od najskladnijih parova na sceni, pa nije ni čudo što su zajedničkim snagama uspeli da stvore čitavu imperiju, a njihovo najveće bogatstvo definitivno su sin Marko i ćerka Manuela.

Mirko Tabašević

 

Bajkovit život u dvorcu Ebenfurt prekinut je, čini se, preko noći.

Vest da se Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija, posle 24 godine, iznenadila je celu naciju, a ubrzo nakon što je pevačica potvrdila da je došlo do kraha braka, počele su priče o novoj ljubavi bogatog Tonija, međutim, do danas ta informacija nije potvrđena.

Pročitajte: ONA je zamenila Draganu Mirković - Znamo čime se bavi nova devojka Tonija Bijelića

Dragana je u iskrenom saopštenju objasnila da je do razvoda došlo usled raznih okolnosti i nesuglasica, dok se, s druge strane, Toni obratio medijima preko advokata, demantujući razne napise u medijima i spekulacije oko navodne ljubavnice.

Najnoviji potez uskoro bivših supružnika prilično je zbunio javnost.

Nakon što je biznismen obrisao društvene mreže, ponovo se našao na njima, ali jedne osobe na njegovoj listi prijatelja više nema.

Antonio Ahel/ATA Images

 

U pitanju je upravo Dragana Mirković koju je suprug otpratio sa Instagrama.

Isto je uradila i pevačica, pa se na njenom spisku prijatelja ne može naći Tonijevo ime, ali zato u objavljenim fotografijama njegov lik je i dalje tu.

Komentari (2)

Loading
Zoka 14:26 30.03.2024
Odgovori

Dizati prasinu oko braka i razvoda braka dragane i tonija je zaista apsurd to je njihova privatna stvar a ne stvar javnosti zasto kako to oni znaju

Rada 17:43 30.03.2024
Odgovori

i ....najeli se pite... Njihova stvar!!!a mozda je sve marketing zarad popularnosti...a nedostatka dobre pesme,a Marine nema!!!

hellomagazin.rs Antonio Ahel, M.M./ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još