Posluga otkrila šta se dešavalo u dvorcu Ebenfurt, istina je tu: Dragana je svaki dan OVO radila Toniju

Posluga otkrila šta se dešavalo u dvorcu Ebenfurt, istina je tu: Dragana je svaki dan OVO radila Toniju

Autor: | 27/03/2024

0

Dragana Mirković iznenadila je javnost saopštenjem da se posle 24 godine ljubavi rastaje od Tonija Bijelića, a još veći šok usledio je nakon saznanja da njih dvoje dugo nisu živeli pod istim krovom.

- Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. 

- Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali - bila je više nego jasna poruka Dragane Mirković upućena javnosti.

Da je ljubav supružnika bila jaka i stabilna pre samo četiri godine, svedočila je posluga u luksuznom dvorcu Ebenfurt, gde je četvoročlana porodica živela bajku.

Mirko Tabašević

 
 

- Iako deluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci. Ona njega svako jutro budi pesmom. Obavezno mu sprema doručak, ne dozvoljava nama da to radimo.

- Prosto voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet sa slaninom i pršutom i doda neku salatu. Tu je i đus ili neki drugi ceđeni sok.

- Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih - rekla je za dnevni list Alo! žena zaposlena kod Dragane i Tonija 2020. godine.

Pročitajte: Karleuša poslala brutalnu poruku Toniju Bijeliću - Imam neopisivu potrebu da...

Što se tiče Tonijevog ponašanja prema svojoj supruzi, kućna pomoćnica je imala samo reči hvale, tako da nije bilo nikakvih naznaka da će doći do kraha braka.

- Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa: „Mico moja lepa, najlepša si mi i najbolja na svetu!” Baš su par za primer. Ni oko dece se ne raspravljaju, sve rešavaju razgovorom - dodaje izvor i navodi da pevačica ume da se unervozi, ali samo zbog jedne stvari.

- Gaga se jedino unervozi kada ima mnogo obaveza van kuće. Jer, ona je porodični tip, živi za kuću i muža, naravno, i decu.

- Ako je zbog nastupa dugo odsutna, a putuje bez njih, to ume da je uznemiri, inače je jako staložena i mirna.

ATA Images

 

- Sve nas poštuje, nikada ni na nas nije povisila glas, ni ona, ni Toni. Zaista su divni ljudi - zaključila je tada Draganina kućna pomoćnica.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti