Toni na Draganinom koncertu već imao drugu ženu? ONA je uzrok kraha braka

Toni na Draganinom koncertu već imao drugu ženu? ONA je uzrok kraha braka

Autor: | 26/03/2024

0

Nova devojka Tonija Bijelića više nije tajna

Dragana Mirković se razvodi! Pevačica je podnela zahtev za okončanje braka posle dve decenije zajedničkog života sa Tonijem Bijelićem.

Antonio Ahel/ATAImages

 
 

Pevačica je u zvaničnom saopštenju otkrila da već neko vreme u njihovom životu ne cvetaju ruži, kao i da Toni i ona više ne žive pod istim krovom, a izgleda ni u istoj državi. 

Kako Blic saznaje, Toni Bijelić ima novu devojku i sa njom živi u Nemačkoj.

Kako se navodi, Toni je prošlog meseca bio u beogradskoj "Areni", gde je Dragana održala dva spektakularna koncerta, a tada je uveliko imao novu partnerku.

Pročitajte: Razvodi se Dragana Mirković, OVO je razlog

Dragana je sa decom, sinom Markom i ćerkom Manuelom, ostala da živi u dvorcu u Austriji, dok se Toni još prošle godine odselio i vreme uglavnom provodi u Nemačkoj. 

Instagram/dragana_mirkovic

 

- Oni žive u dva mesta... Stalno su na toj relaciji, ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično sopštenje jer je sve postalo baš očigledno - ispričao je izvor za medije. 

Pročitajte: Toni na Draganinom koncertu već imao drugu ženu? ONA je uzrok kraha braka

Podsetimo, iako beskrajno popularna, Dragana je krajem devedesetih želela nešto više od života. Imala je, priznaje, mnogo hrabrosti da sa jednim koferom u ruci ode u nepoznato. Da se iz velelepne kuće od 500 kvadrata useli u iznajmljeni stan od 50 kvadrata.

- Ja sam mnogo rizikovala. Odlučila sam te 2000. godine da odem iz svoje zemlje i udam se za čoveka koji nije iz Srbije. Toni je poreklom Bosanac katoličke veroispovesti. Bilo je rizično jer se tada još nisu smirile strasti na ovim prostorima.

Smatrala sam da sam sve uradila u svojoj karijeri. Imala sam 32 godine kada sam se udala. Bila sam svesna da mi život bez porodice ne znači ništa. Bila sam potpuno spremna da se nikad ne vratim na scenu - iskrena je Dragana, a potom je ispričala i kako je počela ljubav sa Tonijem.

Privatna arhiva

 

- To nije bila stvar klasične ljubavi, već stvar želje za decom, vapila sam za porodicom. U meni je bila ogromna praznina. Bilo mi je bitno to što Toni nije iz mog posla. Nisam skoro ništa znala o njemu, ali dopalo mi se kako razmišlja.

Više mi se dopao kao čovek, ne mogu čak reći ni da sam se nešto najstrašnije zaljubila. Želela sam nešto normalno u svom životu. Da se vratim na ono što sam imala pre svega ovoga, pre te petnaeste godine kada sam snimila ploču, kada sam bila jedna obična Dragana... A to sam mogla da budem samo van naših prostora.

Otišla je u Austriju, osnovala porodicu, rodila decu i napravila pauzu od četiri godine

- Najlepše četiri godine mog života. A onda su me fanovi ubedili da se vratim. Hvala im na tome, ne žalim. Muzika mi je nedostajala bez obzira na porodičnu sreću, ipak je to moja prva ljubav.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još