Jovana Pajić ne želi da krije, isplivala sramna istina o bivšem mužu: Posle razvoda sam...

Jovana Pajić ne želi da krije, isplivala sramna istina o bivšem mužu: Posle razvoda sam...

Autor: | 25/03/2024

0

Frontmen "Tropiko benda" Aleksandar Cvetković i pevačica Jovana Pajić čitavu deceniju važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Stoga je vest o razvodu, koja je stigla krajem 2021. godine, sve iznenadila.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Imajući u vidu da su od tada prošle godine, pa i da kruže priče kako njen bivši muž ima devojku, mnoge zanima da li je i lepa pevačica spremna da okrene novi list u svom emotivnom životu.

Pročitajte: Ipak ništa od pomirenja - Sale Tropiko ponovo zaljubljen, ali ne u Jovanu

– Nisam sebi postavila nikakve ultimatume. Otvorena sam za život, pevam, radim... Ipak, prošlo je malo vremena, dve godine. Subjektivni osećaj mi je tri meseca. Verovatno ću, kad se životno stabilizujem, biti otvorenija – rekla je Jovana prilikom gostovanja u emisiji Goce Tržan, u kojoj se pričalo kako nastaviti dalje posle razvoda.

Kako je istakla, nikada u životu nije bila “kukator”, niti je želela da porodicu opterećuje svojim problemima. Ni ovoga puta se nije žalila, ali je otkrila deo intime koji baca ružnu senku na njenog bivšeg muža Aleksandra.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, Jovana je posle razvoda sa decom otišla u podstanare.

– Nisam ostala u svom stanu nego sam se iselila. Bukvalno imam rupu u sećanju kada je reč o tom trenutku. Moje prijateljice su završile pola posla. Našle su mi stan, bez mnogo pitanja. Bilo mi je važno samo da imam prostoriju u koju ću ući, bravu i ključ.

Antonio Ahel/ATAImages

 
 

Posle ovih potresnih reči, koje teško mogu ostaviti čoveka ravnodušnim, Jovana Pajić je otkrila i kako izgleda njena svakodnevica, koju deli sa ćerkama Helenom i Đinom.

– Ustajem u 6,20, razvozim decu, završavam obaveze po gradu. Nekad dođem kasno sa svirke pa i ne legnem da spavam, nego skuvam kafu i čekam da se one probude da ih vozim u školu.

Pročitajte: Sa dvoje dece živi kao podstanar, muzika joj više nije glavni izvor prihoda - Evo od čega Jovana Pajić zarađuje posle razvoda

Na kraju ispovesti Jovana Pajić je poslala snažnu poruku:

– Koliko god se nekad činilo da je kraj sveta, nije. Čovek samo treba da odluči da se izdigne, ne tražeći izgovore. Nemam vremena da me bole stvari koje nisam uradila kako treba. Moram da se saberem i budem podrška ćerkama.

Komentari (0)

Loading
Redakcija Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti