Jovana Pajić i Sale Tropiko više nisu par, otkrivamo: Ko je odlučio da prekine agoniju i podnese papire za razvod

Jovana Pajić i Sale Tropiko više nisu par, otkrivamo: Ko je odlučio da prekine agoniju i podnese papire za razvod

Autor: | 08/12/2021

1

Jovana Pajić I Aleksandar Cvetković odlučili su da stave tačku na desetogodišnji bračni život i da svako krene svojim putem. Pevačica se sa ćerkama iselila iz porodičnog stana, a da su papiri za razvod podneti, oboje su potvrdili za domaće medije.

Iako je delovalo da je odluka usledila preko noći, Jovana i Sale več duže ne žive u skladnom braku.

Pročitajte: Ni zbog preljube ni zbog para - Jovana Pajić i Aleksandra Cvetković razveli su se zbog ovoga

Petar Đorđević

 

‒ Poslednje dve, tri godine njih dvoje su se mnogo udaljili. Očigledno da se ljubav ugasila. Sve ređe su se u javnosti pojavljivali zajedno. Pre nešto više od mesec dana Jovana se sa decom iselila iz stana, ali je sa Saletom u svakodnevnom kontaktu – otkrio je „Blicu“ izvor blizak bivšem paru.

Jovana Pajić više nije mogla 

Kako saznajemo, Jovana i Sale zaista već duže nisu bili srećni zajedno i bilo je pitanje vremena kada će ljubav doživeti krah. Međutim, sa željom da se nešto promeni Aleksandar je pokušavao da izbegne temu razvoda koji je bivao sve izvesniji. Da bi konačno završila agoniju, Jovana je bila ta koja je kontaktirala sa advokatima i podnela papire za razvod.

Svestan da je to zaista jedini način da ćerkama omoguće srećno i nasmejano detinjstvo, bez svađa i netrpeljivosti, pevač „Tropiko benda“ podržao je supruginu odluku i svako je nastavio sam.

Pročitajte: Jovana Pajić - Smatrala sam da sam ćerkama u tim malešnim godinama njihovog života najpotrebnija

Luka Šarac

 

 

Komentari (1)

Loading
Filip 20:00 08.12.2021
Odgovori

U prvim naznakama razloga za njihov razvod je navedeno druzenje pevacice Marije Serifovic sa Jovanom, koje niko nije mogao da spreci, pa je razvod bio neminovan. To je ono sto je izjavio muz. Kasnije je napravljena korekcija. Nije ni vazno, to je njihovo da kazu sta hoce, ali im zelim srecu svakom ponaosob, a Jovani nesto vise, jer je talentovana i zivela je u zapecku. Imaju preslatku decu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti