Deca ne smeju da osete razvod roditelja: Sale Tropiko ćerkama priredio pravu bajku, Helena i Đina su tatine princeze FOTO

Deca ne smeju da osete razvod roditelja: Sale Tropiko ćerkama priredio pravu bajku, Helena i Đina su tatine princeze FOTO

Autor: | 19/04/2023

0

Ćerke Aleksandra Cvetkovića na putovanju iz bajke

Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, nakratko se vratio u detinjstvo, a za to su zaslužne njegove ćerke i poseta Diznilendu. Najveći evropski zabavni park savršena je ideja za proslavu rođendana, pa je tako mlađa Đina ovog aprila dobila specijalan poklon.

Pročitajte: Novi početak! Sale Tropiko se posle razvoda od Jovane okrenuo njoj, pružila mu je spokoj i mir FOTO

instgaram

 

„Srećan rođendan, lepotice moja“, napisao je pevač uz fotografiju devojčice odevene u kostim Diznijeve junakinje Snežane.

instgaram

 

U jednom od storija vidimo Saleta kako u voziću obilazi park, a u snimku je dodao: „Legenda kaže, ko danas putuje vozom, putovaće cele godine“.

Bila je tu, naravno, i starija ćerka Helena, koja je uživala isto koliko i sestra. A mala slavljenica je, obilazeći Diznilend, uspela da upozna još neke omiljene likove iz crtanih filmova, na primer Pinokija.

Pročitajte: Posle razvoda život nastavlja punom parom - Na nastupu Tropiko benda ona je uslikana u prvom redu, Sale potvrdio prelepe vesti

instgaram

 

Prošle godine Đina je slavila rođendan u jednoj beogradskoj igraonici. Tada je cela porodica bila na okupu. Iako Sale i Jovana Pajić više ne žive zajedno, i dalje su u bliskim odnosima. Deca su bivšem paru na prvom mestu, to je činjenica, i nema sumnje da su posle razvoda ostali dobri prijatelji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Slične Vesti

Najnovije vesti