Ni zbog preljube ni zbog para: Ovo je pravi razlog razvoda Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića

Ni zbog preljube ni zbog para: Ovo je pravi razlog razvoda Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića

Autor: | 04/12/2021

0

Razvode se Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, ovo je razlog

Vest da se Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, razvode posle deset godina braka odjeknula je kao atomska bomba. Ko bi tako nešto mogao da očekuje od dvoje uvek nasmejanih ljudi, koji su u svakom trenutku delovali zaljubljeno kao prvog dana? Očigledno ništa ne traje večno...

Pročitajte: Kraj posle 10 godina braka - Razvode se Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković

Luka Šarac

 

Iako je javnost imala potpuno drugačiju, idiličniju sliku, upućeni kažu da je njihov odnos već duže vreme bio na staklenim nogama. Na kraju su doneli odluku da priču “preseku”.

- Poslednjih dve, tri godine njih dvoje su se mnogo udaljili. Očigledno da se ljubav ugasila. Sve ređe su se u javnosti pojavljivali zajedno. Pre nešto više od mesec dana Jovana se sa decom iselila iz stana, ali je sa Saletom u svakodnevnom kontaktu – otkrio je “Blicu” izvor blizak bivšem paru.

Pročitajte: Sobu za devojčice pravila je sama, a onda su se iselile - Ovo je stan u kome su pre razvoda živeli Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić

Luka Šarac

 

Razvod je u toku, ali će dvoje muzičara ostati prijatelji i, kao do sada, zajedno brinuti o ćerkama.

Da su okolnosti drugačije, ovog 28. novembra proslavili bi jubilej – deceniju braka, koji, po svemu sudeći, nije bio tako srećan, bar ne pred kraj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Slične Vesti