Prva žena Olivera Ivanovića živi povučeno i skromno, a o Mileni rekla je samo jedno

Prva žena Olivera Ivanovića živi povučeno i skromno, a o Mileni rekla je samo jedno

Autor: | 16/01/2024

4

Prva žena Olivera Ivanovića živi skromno

Šest godina se navršilo kako je hicima u Severnoj Mitrovici ubijen političar Oliver Ivanović, a da do danas zločin nije pravosudno rasvetljen.

Iza sebe je ostavio  sinove Nikolu, Janka, Žarka i Bogdana koga je dobio sa drugom suprugom Milenom Popović.

Instagram

 

Za razliku od druge žene, prva supruga Marina Ivanović živi jednostavnim, skromnim životom u Kosovskoj Mitrovici dok su trojica sinova koje ima iz braka sa tragično nastradalim političarem, stacionirani u Beogradu.

Pročitajte: Porodični album prepun bola - Milena Popović podelila sliku koja kida dušu, osmeh se pretvorio u suze

Ova otmena dama živi običnim, porodičnim životom i svoju privatnost ne izlaže očima javnosti, a u jednom od retkih intervjua koji je dala za medije osvrnula se na život i brak sa pokojnim suprugom, iz kog se može naslutiti da nema preterano lepe reči o Oliverovoj udovici Mileni Ivanović Popović, prenosi Story

youtube printscreen

 

- Postala sam deo porodice Ivanović davne ’82. godine, kada sam se udala za Olivera. U braku smo dobili tri sina, koji su sada odrasli ljudi.

- Kada sam pre 38 godina postala deo porodice Ivanović, bila sam zadivljena slogom koja vlada među njima i kako je nemoguće okrenuti jedne protiv drugih.

Pročitajte: Majke i domaćice protiv Milene Popović - Žene oštro osudile postupak udovice Olivera Ivanovića, ovo je njen odgovor

- I sama potičem iz porodice u kojoj se neguje duh zajedništva, poštenja i odanosti, pa smo tako i Oliver i ja vaspitavali našu decu.

- Verujte, tako je i dan danas, ta sloga među braćom i sestrama u porodici Ivanović je neverovatna, svi dišu kao jedno. Stav porodice Ivanović je da se nikada ne komentarišu izjave Milene Popović - izjavila je svojevremeno Marina i dodala: 

youtube printscreen

 

- Moja deca i ja živimo skromno. Ja živim i radim u Mitrovici. Deca su u Beogradu. Najmlađi i najstariji su podstanari, a srednji je zasnovao porodicu i živi u svom stanu.

- Imam troje unučadi, dve unuke koje su imale priliku da ih deda Oliver nosi u naručju, a maleni unuk je rođen kasnije. Njih dve, kao sada prave devojčice redovno pale sveće dedi na grobu.

Pročitajte: Milena Popović prvi put otvoreno o vezi sa Igorom Jurićem - Oliver bi bio srećan što ponovo volim

- Najvažnije mi je da budemo zdravi, složni i živimo pošteno i časno, baš kako se živelo u kućama Oliverovih i mojih roditelja - ispričala je prva žena Olivera Ivanovića.

Instagram

 

Podsećanja radi, Oliver je nakon razvoda sa Marinom upoznao Milenu kojom se kasnije oženio i dobio sina.

Milena Ivanović je jednom prilikom govorila da je njihov susret bio slučajan, a da je zbog razlike u godinama veza naišla na neodobravanje.

Komentari (4)

Loading
Dusica 21:11 16.01.2024
Odgovori

Milena je mlada zena, stvarno je ne treba uporedjivati sa drugima. Ima pravo na zivot.

Dr Marijs 18:46 17.01.2024
Odgovori

Alooooo,gdja je jedina supruga,a sada jedina udovica. Ova je ljubavnica ,koja je majka njegovog detete,i udovica ne moze biti. Sramota nek bude sve one koji joj daju podrsku da se lazno predstavlja.

Avram 07:47 18.01.2024
Odgovori

Žena koja ti rodi dete se NE OSTAVLJA,a sa TRI DETETA,da ostaviš ženu,....to može samo neko ko je otišao u neki drugi svet,pare su čudo.

Stojan 19:33 18.01.2024
Odgovori

Oliver se nije razveo od Marine. Milena mu je bila ljubavnica. Inace je drugarica njegovog sina.

hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još