Miroslav Ilić i bivša ljubavnica stigli u Palatu pravde: Svi gledaju u Mirjanu Antonović, promena je očigledna FOTO

Miroslav Ilić i bivša ljubavnica stigli u Palatu pravde: Svi gledaju u Mirjanu Antonović, promena je očigledna FOTO

Autor: | 03/04/2023

0

Izgled Mirjane Antonović potpuno promenjen

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić danas nastavljaju sa suđenjem u Palati pravde, a čini se da se procesu ne nazire kraj.

Kako mediji prenose, pevač je stigao ispred zgrade suda, najpre je promašio ulaz, a potom je nasmejan ušao unutra, dok je njegova bivša ljubavnica zadovoljno pozirala pred okupljenim reporterima. Sudeći po ponašanju, i ona je raspoložena za današnji susret.

Pročitajte: Mirjana Antonović stigla u Beograd, pa pravo s aerodroma na njena vrata: Nećete verovati, pustila me je...

Ata Images

 

Ono što je mnogima ispred Palate pravde zapalo za oko jeste Mirjanin izgled. Bivša ljubavnica Miroslava Ilića vidno je smršala, a ovoga puta odlučila se za kantri stajling. Karirani kaput sa resama ispratile su odgovarajuće kaubojske čizme. 

Pročitajte: Miroslav i Gordana likuju, očajna Mirjana oglasila se iz Amerike - Ne znam da li je to istina, uskoro će se sve saznati

Ata Images

 

Podsetimo, Miroslav i Mirjana godinama vode spor za dokazivanje očinstava njenog sina. Pravnim putem je uspela, ali je presuda ubrzo ukinuta. Njen advokat istakao je da je sve moglo da bude drugačije.

Miroslav je izgubio u još jednom sporu protiv Mirjane, tačnije, odbačena je njegova krivična prijava za krivično delo povrede tajne postupka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti