Intimno slavlje porodice Ražnatović: Veljko i Bogdana krstili sina Željka

Intimno slavlje porodice Ražnatović: Veljko i Bogdana krstili sina Željka

Autor: | 13/07/2020

0

Veljko i Bogdana Ražnatović, krstili su sina Željka na veliki pravoslavni praznik, „Petrovdan“. Krštenje se odigralo u kripti „Hrama svetog Save“ u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja. Posle krštenja, ovaj veliki dan, porodica Ražnatović proslavila je s najbližima, a sve je bilo u znaku srpstva.

Ponosni tata Veljko objavio je fotografiju na svom „Instagramu“, na kojoj se nalazi u društvu supruge Bogdane i kuma, koji drži preslatkog Željka.

Pročitajte: Veljko i Bogdana se sele na Kipar?

-Danas, na veliki srpski praznik krstili smo našeg naslednika.

Mama Bogdana nije skidala osmeh sa lica, a blistala je u ltenjem belom odelu i pokazala sjajnu liniju samo mesec dana posle porođaja.

Veljko i Bogdana nisu mogli da sakriju sreću. I ostali članovi porodice Ražnatović podelili su dirljive poruke povodom ovog, za sve njih veoma posebnog dana.

‒ Naš mali i voljeni Željko! Srećno krštenje! Uvek da si nam srećan, zdrav, voljen, uspešan, da porasteš u čoveka plemenitog srca na kojeg ćemo biti ponosni ‒ napisala je baka Svetlana Ražnatović na „Instagramu“.

Najdirljiviju poruku ipak poslala je tetka Anastasija, koja je istakla koliko je bratanca zavolela još i pre nego što je došao na svet.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović plesom zapalila “Instagram”

- Srce moje najdraže. Dušo moje duše. Srećno nam tvoje krštenje. Bog zna koliko sam te zavolela čim sam saznala da nam dolaziš na svet, a još više kad sam te prvi put ugledala. Ovaj dan je za mene veliki dan, jedan koji ću pamtiti čitav život. Nemam svoju decu ali veruj mi da te osećam i gledam baš kao da sam te rodila. Ljubav koju osećam kada te pogledam u te tvoje nevine pametne okice je nemerljiva. Znam da ću se ponositi tobom i da ćeš biti momčina kakve nema! Volim te najlepše moje više od života!

Porodica je odlučila da ovog puta detalje intimnog slavlja zadrži u tajnosti, daleko od očiju pripadnika „sedme sile“, a jedino što je ponosni tata podelio sa pratiocima je trobojna torta u znaku srpstva, na kojoj je zlatnim slovima ispisana čestitka za malog Željka.

 

Sreća se videla na licu svih članova porodice, a želje koje su mališanu uputili najbližih dokaz su ljubavi koju Željko svakodnevno uživa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram printscreen

Slične Vesti

Najnovije vesti