Anastasija Ražnatović plesom zapalila "Instagram"

Anastasija Ražnatović plesom zapalila "Instagram"

Autor: | 06/07/2020

0

Anastasija Ražnatović bikini doživljava kao pravu letnju uniformu. Mlada pevačica uživa da tople letnje dane provodi pored bazena, gde se obično ludo zabavlja u društvu svojih prijatelja.

Zgodna i lepa, uživa da na svom „Instagramu“ deli fotografije na kojima je u kupaćem kostimu, preplanula i veoma često bez trunke šminke. Uz to, ona neretko objavljuje snimke na kojima se sa svojim prijateljima ludo zabavlja tokom leta.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović modna ikona – ovo je trend koji će vas oduševiti!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) дана 5. Јул 2020. у 10:33 PDT


Upravo tako Anastasija je provela i ovaj vikend, samo na malo drugačijoj lokaciji. Naime, od kada je postala ponosna tetka malog Željka, Anastasija je veći deo nedelje u Beogradu i trudi se da novom članu porodice pokloni što više pažnje, dok je vikendima Taša u Novom Sadu, gde dane provodi u zagrljaju svog dečka Đorđa Kulića.

Anastasija Ražnatović - Bikini koji mami poglede

Upravo ovog vikenda Anastasija je u Novom Sadu ugostila i par svojih prijatelja sa kojima je uživala u toplim letnjim danima.

Ona je na svom „Instagramu“ objavila snimke na kojima se sa svojim momkom, ali i najboljim drugom i frizerom Stevanom vozi gliserom po Dunavu.

Pročitajte: Začarani krug - Anastasija i Bojana volele su istog momka?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FAN (@anastasijar.support) дана 5. Јул 2020. у 2:12 PDT


Anastasija je ponela moderni maslinasti bikini inspirisan devedesetim, koji je dodatno istakao preplanulu boju njenog tena. Sunčala se i uživala je u vožnji po reci, a onda je i zaigrala i na gliseru napravila pravu malu žurku u kojoj su njeni pratioci mogli da uživaju na popularnoj društvenoj mreži.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FAN (@anastasijar.support) дана 5. Јул 2020. у 2:09 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Petrović, Instagram

Najnovije vesti