Anastasija Ražnatović: Veljku je bila potrebna žena koja će ga ukrotiti

Anastasija Ražnatović: Veljku je bila potrebna žena koja će ga ukrotiti

Autor: | 04/12/2019

0

Anastasija Ražnatović otkrila istinu o bratu Veljku

Anastasija Ražnatović progovorila je o tome kakva žena je bila potrebna njenom bratu Veljku Ražnatoviću.

Sin folk dive Cece Ražnatović do 24. novembra, kada se na večnu ljubav zakleo svojoj izabranici,  važio je za najpoželjnijeg neženju na ovim prostorima. Mlad, atraktivan i zgodan, sa prezimenom koje privlači pažnju, Veljko Ražnatović uspeo je  da osvoji srca mnogih lepotica.

Ipak, njegovo srce je uspela zauvek da osvoji lepa Bogdana. Košarkašica iz Titela je osim ,Veljkovog osvojila srca svih Ražnatovića. Ceca je istakla da je njenim dolaskom u kuću dobila drugu ćerku, a Anastasija Ražnatović da im je svima već ušla pod kožu.

Koja poznata dama je imala najlepšu haljinu, a koja je napravila modnu katastrofu?

Bogdana već godinu i nešto živi kod nas. Već nam je ušla pod kožu. Sad je to njena kuća, sve je onako kako je bilo i pre, samo je sad zvanično. Divno se slažemo, ona je stvarno super i dobra devojka - rekla je Anastasija Ražnatović za "Premijeru" pa otkrila kako im teku prvi bračni dani.

Anastasija Ražnatović: Biću tetka kakvu ja imam – najbolja na svetu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Nov 29, 2019 at 2:47am PST


Veljku je trebala žena koja će ga ukrotiti i za noge i za ruke. Šalu na stranu. Super se stvarno slažu, on je toliko zaljubljen u nju i prvržen, nisam ga do sada takvog videla - otkrila je Anastasija.

Inače, Bogdana je u drugom stanju pa će dom Ražnatovića od proleća biti bogatiji za još jednog člana. Veljko je otkrio da on i supruga očekuju sina, te i da će mu dati ime po njegovom pokojnom ocu Željku.

- Uz Božju pomoć dočekujemo sina kog ćemo nazvati po dedi, onako kako sam i ja dobio ime. Tradicija će se nastaviti - rekao je Veljko, a njegova sestra Anastasija istakla je da je biti tetka jedan od najlepših osećaja.

Nastojim da budem onakva tetka kakvu ja imam. To podrazumeva da budem najbolja tetka na svetu rekla je nedavno mlada pevačica.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Slične Vesti