Ove reči je Haris izgovorio Melini tokom incidenta u vili na Senjaku! Pevač predao pištolj, pet sati proveo u policiji

Ove reči je Haris izgovorio Melini tokom incidenta u vili na Senjaku! Pevač predao pištolj, pet sati proveo u policiji

Autor: | 02/04/2024

1

Haris Džinović prijavio Melinu

Pevač Haris Džinović pet sati je sinoć davao izjavu u policijskoj stanici, gde je predao pištolj za koji ima dozvolu. Incident je počeo tako što je Melina Džinović navodno upala u vilu na Senjaku i nije želela da je napusti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako je Haris rekao za Kurir, nije bio u kući kada je Melina došla.

- Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi.

Pročitajte: Vesna zna šta je Melina Džinović radila - Sama se hvalila, Đole mi nije dao da kažem Harisu

- Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela, i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna, počela je da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela.

- Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla “svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi”. Na to sam joj odgovorio “ako sud kaže da je tvoja” - ispričao je Haris.

Haris Džinović prijavio Melinu

- Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj je bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi.

- Ponovio sam joj da je izgubila državinu napuštanjem porodice i selidbom na drugu lokaciju, ponovo sam  zahtevao da izađe, a pošto nije htela, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio.

Antonio Ahel/ATAImages

 
 

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

- Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta.

Pročitajte: Haris Džinović progovorio o novoj ljubavi, Melini neće biti svejedno

- Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja sam ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciji - kazao je popularni pevač.

Mirko Tabašević

 

Harisu i Melini Džinović izrečena je hitna mera zabrane prilaska. Bivši supružnici nisu privedeni, već su dobili poziv i sami su došli u policijsku stanicu. Izveštaj je poslat tužilaštvu, a dežurni javni tužilac doneo je odluku da nema osnova za produženje izrečene hitne mere.

- Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu izjasnio se da smatra da nema rizika od nasilja u porodici, te da nema osnova za produženje izrečene hitne mere - potvrđeno je za Kurir iz tužilaštva.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti