Novak je sam u Australiji: evo zbog čega je izostala Jelenina podrška na početku sezone

Novak je sam u Australiji: evo zbog čega je izostala Jelenina podrška na početku sezone

Autor: | 17/01/2024

0

Zbog čega Jelena Đoković nije otputovala u Australiju

Novak Đoković već nekoliko nedelja je u Australiji, gde igra prve turnire u sezoni. Među njima je i onaj najvažniji, grend slem u Melburnu, koji je osvajao najviše puta. Ali, na tribinama nema glavne podrške – supruge i dece.

Profimedia

 

Zbog čega Jelena, Stefan i Tara ne prate Noletove mečeve na licu mesta? To su još prethodnih godina primetili i mediji i javnost. Da li je problem samo dug put do drugog kraja sveta?

Pročitajte: Novak želi više trenutaka sa svojom decom - Uvek kada putujem, slama mi se srce

Logično objašnjenje bilo bi da njihov život nije isti otkako su se u njega uselila deca. Osim toga, Stefan i Tara imaju obaveze u školi, pa neko mora da bude s njima, kod kuće.

Valerio Pennicino/Getty Images

 

Takođe, Jelena je i na čelu Fondacije „Novak Đoković”, što je pozicija koja podrazumeva brojne aktivnosti. Kad god borave u Beogradu, tome se najviše posvećuje.

Pročitajte: Bila sam trudna i emotivna, a on je bio grub: Jelena o svađi s Novakom - Dugo smo glumili

Na poslednjim turnirima, naročito u Parizu i Londonu, supruga najboljeg tenisera sveta bila je glavna zvezda u publici. Pomno se ocenjivao i procenjivao svaki njen stajling, svaki korak, svaki izraz lica. Ovog puta ljubiteljima „belog sporta” i medijima nije učinila taj plezir.

Ata Images

 

To je potvrdila i na Tviteru (Iksu), jednom fan profilu čijeg je administratora interesovalo da li će se pojaviti na Australijan openu, koji uveliko traje.

„Ne”, bila je kratka Jelena, ali je u objavi nanizala emotikone knjiga i olovki, što znači da joj školske obaveze, znate već čije, nisu dozvolile da krene na dalek put.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti