Kakva uživancija: Marija Šerifović nežno drži sina Marija i peva mu, oči govore sve

Kakva uživancija: Marija Šerifović nežno drži sina Marija i peva mu, oči govore sve

Autor: | 19/12/2023

0

Sin Marije Šerifović uživa u maminom naručju

Marija Šerifović je dobila bebu uz pomoć surogat-majke i pevačica je odlučila da se sin zove Mario. Marija je prošla dugotrajan proces, ali na kraju joj se najveća želja ispunila - da postane majka.

Edvin Kalić

 

Čestitke su dolazile sa svih strana, ali i različita pitanja - ko je otac deteta, kako su na unuka reagovali Marijini roditelji Verica i Rajko, ali i da li je pevačica prisustvovala porođaju. 

Pročitajte: Verica Šerifović plače od sreće, Marijin otac zatečen: Ništa nisam znao o tome, zabranila mi je...

Šerifović ne krije sreću što se ostvarila kao majka, posebno jer joj je to već duže bila želja. Iako se trudi da poštuje privatnost tek rođenog sina, objavljuje srećne trenutke sa naslednikom, kao što je njihova prva šetnja.

Instagram

 

Marija ima običaj da objavljuje dugačke snimke u kojima iznosi svoje stavove, a sada je ugrabila priliku da  svima zahvali na podršci i lepim željama.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak Marija Šerifovića - Zavirite u Marijin kutak gde će živeti sa sinom, sobica za bebu je tu

- Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem "storija", želim svima vama da zahvalim na prelepim porukama! Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, i verujte mi da to možemo da osetimo. Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da sve to negde procesuiram, a onda sam sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak želim svima da beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete - rekla je Marija, a u sledećem videu pokazala je kako provodi vreme sa Mariom.

Pevačica je držala svog sinčića i pevala mu je, a ljubav koja izbija iz njenih očiju otopiće i najtvrđa srca. 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još