Marija Šerifović stigla sa sinom u Beograd: Sprema se velika žurka za malog Maria

Marija Šerifović stigla sa sinom u Beograd: Sprema se velika žurka za malog Maria

Autor: | 25/12/2023

0

Sin Marije Šerifović stigao u Beograd

Marija Šerifović provela je poslednje dve nedelje u Americi kako bi prisustvovala rođenju svog sina Maria. Pevačica je angažovala surogat-majku preko okeana i sada je konačno došao dan da ova mala porodica dođe kući.

Boško Karanović

 

Marija je obavestila javnost da se vratila u Beograd idiličnom slikom iz svog doma. Ukrašena jelka i balon u obliku rode - pevačica se polako priprema za žurku darivanja bebe i sve će biti u plavim nijansama.

Pročitajte: Kakva uživancija - Marija Šerifović nežno drži sina Marija i peva mu, oči govore sve

- E, pa babe, dede, tetke, strine, stričevi, prijatelji, braćo, kumovi, poklone primamo od sutra od 10:00h - napisala je Marija koja sigurno jedva čeka da njeni najmiliji upoznaju njenog Maria.

Instagram

 

Podsetimo, kada je Marija konačno ostvarila svoj san i postala majka, mnoge poznate ličnosti su joj poslale poruku i čestitke, poput Džejle Ramović, a Jelena Karleuša, sa kojom je navodno u zavadi, javno joj se obratila.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak Maria Šerifovića - Zavirite u Marijin kutak gde će živeti sa sinom, sobica za bebu je tu

„Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Muzika je uvek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podelim komad svoje duše. Pesmu „Dolazi ljubav“ pisala sam njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas delim sa svima vama, da uz nju sanjate sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla - ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe”, napisala je Marija na svom Instagram-nalogu nakon što je objavila pesmu koju je posvetila sinu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti