Marija Šerifović prisustvovala porođaju surogat-majke: Dugo sam se spremala za taj trenutak...

Marija Šerifović prisustvovala porođaju surogat-majke: Dugo sam se spremala za taj trenutak...

Autor: | 15/12/2023

0

Marija Šerifović postala majka – vest koja će bez sumnje obeležiti kraj ove godine. Dete je dobila početkom decembra uz pomoć surogat-majke, na klinici u Los Anđelesu, dečak se zove Mario i niko u ovim trenucima nije srećniji od nje.

Edvin Kalić

 

Teško je uhvatiti dah od tolike količine radosti, jer – ispunio se najveći, životni san. Pop zvezda je tim lepim povodom dala i nekoliko izjava za Blic.

Pročitajte: Ko je otac deteta Marije Šerifović? Otkrivena strogo čuvana tajna - Moj sin će sve znati

Budući da surogat-majčinstvo u Srbiji nije regulisano zakonom, Marija je odlučila da tu proceduru obavi u Sjedinjenim Državama. Procedura je komplikovana, potrebno je dosta strpljenja, nije ni jeftina, no, bila je spremna za to.

- Dugo je trajao moj proces odlučivanja. Ali kada sam prvi put presekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako išlo samo od sebe. Ima tu dosta pomoći i onog odozgo – priznaje Marija.

Edvin Kalić

 

- Važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dolazi medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat-majki i lekar koji prati trudnoću. Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ljubav koju posedujem. Bezrezervno. To je na prvom mestu.

Pročitajte: Verica Šerifović plače od sreće, Marijin otac zatečen - Ništa nisam znao o tome, zabranila mi je...

Poslednjih godina pevačica je više puta isticala da želi da se ostvari kao majka. Neko je te izjave uzeo sa rezervom, neko verovao u nju. I eto, konačno se dogodilo. Sada znamo da njena česta putovanja u Ameriku nisu bila samo poslovne prirode.

Instagram

 

Sin je dobio ime Mario, što je muška varijanta njenog imena, a pevačica je prisustvovala porođaju i sve vreme bila uz majku koju je izabrala da bude surogat.

Kako je navela, trenutak kada je upoznala svoje dete ne može da se poredi ni sa čim što je do tada doživela.

- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije. Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno, toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj - otkriva presrećna pevačica.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Edvin Kalić

Slične Vesti

Pročitajte još